P@ndulė parašė:
Aš ir jau po vizito, žiūrėjo per pilva ekoskopu,nieko nematė..🥹 liepė hcg pasidaryti
Tikekimes geriausio❤️
P@ndulė parašė:
Aš ir jau po vizito, žiūrėjo per pilva ekoskopu,nieko nematė..🥹 liepė hcg pasidaryti
Tikekimes geriausio❤️
P@ndulė parašė:
O kada jums paskutines mm buvo? As ir gavau vizita rugsejo 4d bandysiu eit tikiuosi matys jau 🫣
P@ndulė parašė:
O kiek jums laiko? Ar ne 5 sav? 🫣 tai kazi ka ten galejo matyti jei dažniausiai nuo ~12 sav daro echoskopija per viršų , kai gimda pakyla🤔 gal tikrai keiskit jūs tą savo ginekologę ...🫠
P@ndulė parašė:
Galėjo nieko nematyti, nes žiūri per pilvą. Nuo 10 sav. man atrodo tik per ten žiūri.
Happy_days parašė:
O kada jums paskutines mm buvo? As ir gavau vizita rugsejo 4d bandysiu eit tikiuosi matys jau 🫣
Liepos 19d .bet hcg pirmadienį buvo tik 219 , šiandien kartojau
LapeSu parašė:
O kiek jums laiko? Ar ne 5 sav? 🫣 tai kazi ka ten galejo matyti jei dažniausiai nuo ~12 sav daro echoskopija per viršų , kai gimda pakyla🤔 gal tikrai keiskit jūs tą…
As ir taip manau ,kad reikės kitos, norėčiau,kad daugiau stebėtų jug jau turejau nesivystanti balandį ..tik paklausė kada buvo menesines ir kaip krūtinė.Sakiau kad rytais viduriai laisvi tai klause kaip pries tai nestumus buvo,o jau as nepamenu🙈man ir temeratura nuo pat pradžių 37.4 tai maziau
P@ndulė parašė:
Liepos 19d .bet hcg pirmadienį buvo tik 219 , šiandien kartojau
O paskyrė sekanti vizitą? Nes tikrai per mažai laiko dar,kad per pilvą žiūrėtų
Nainaa parašė:
O paskyrė sekanti vizitą? Nes tikrai per mažai laiko dar,kad per pilvą žiūrėtų
Pirmadienį ateit pasakyt koks hcg, paskaudena pilveli tai vel ne,galva skauda,bet su galvos skausmais jau cia man ir anksčiau budavo ypač prieš mm.Tai dabar po to nesivystančio vel bijau ,kad kartojasi,bet kol nekeraujuoju..
P@ndulė parašė:
As ir taip manau ,kad reikės kitos, norėčiau,kad daugiau stebėtų jug jau turejau nesivystanti balandį ..tik paklausė kada buvo menesines ir kaip krūtinė.Sakiau kad …
Ir galvos skausmas ir pakilusi temperatūra yra visiškai normalu nėštumo metu 🙂 tai ji gal neturėjo vaginalinio echoskopo kad žiūrėjo per viršų? Nu nes tikrai ne visur yra .. esu girdėjusi , kad dar yra vietų, kur gine klauso su tokia triubele per pilvo sienelę vaiko širdies plakimo nes neturi jokios įrangos ... 🫣😵💫
LapeSu parašė:
Ir galvos skausmas ir pakilusi temperatūra yra visiškai normalu nėštumo metu 🙂 tai ji gal neturėjo vaginalinio echoskopo kad žiūrėjo per viršų? Nu nes tikrai ne vis…
Neturi nieko sita klinika..galvoju keisti,nes praeita karta vykau i priemima jog pažiūrėt pro apacia kaip buvo nesivystantis 🫣
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai