P@ndulė parašė:
Sveikos jungiuos ir aš, balandį turejau nesivystanti😥tikiuosi šis 👼 nepaliks mūsų ❤️vizita pas ginę turiu rugpjūčio 28d esu rizikos grupeja🙈Visoms gražaus laukimo…
Aukit, stiprėkit ir viskas turi būti gerai ❤️
P@ndulė parašė:
Sveikos jungiuos ir aš, balandį turejau nesivystanti😥tikiuosi šis 👼 nepaliks mūsų ❤️vizita pas ginę turiu rugpjūčio 28d esu rizikos grupeja🙈Visoms gražaus laukimo…
.Inga. parašė:
Ačiū 🤍
Happy_days parašė:
Labas rytas, kaip jauciates nestukes? ❤️
Labas rytas, siryt puikiai !
vakar labai skaudejo pilvo apacia, buvau issigandus, o siandien viskas tvarkoj jau
pykinimas kazkaip aprimes dabar🤞 kaip jus?
.Inga. parašė:
Rekomenduojama 30 min pagulėti ją įsidėjus. Tik ryte nelabai realu einant į darbą. Įklotų nesidedu, nes nėštumo metu jų ir nerekomenduoja.
Aciu😇
Laukiugandro parašė:
Labas rytas, siryt puikiai !vakar labai skaudejo pilvo apacia, buvau issigandus, o siandien viskas tvarkoj jau
pykinimas kazkaip aprimes dabar🤞 kaip jus?
Man ir vakar toks skausmelis buvo, patepliojo rudai , bet siandien nieko viskas svaru, siandien mm diena turejo buti. Dar testuka sugadinau tai jau ryskuolis tikras. Man taip atrodo kad ponia pienlyge atsirado pas mane. Vakar buvo gausu siandien lyg ir nieko nebuvo , bet nuejus ant tualeto , pasivaliu vel yra isskyru nefainu..🫣
Little panacea parašė:
Man pykinimo nėra visai, tai nežinau ar dar anksti? O gal ir nebus? 🫣 Jaučiuos šiaip pavargus labai... Norisi pastoviai valgyti, atrodo pavalgau ir vėl noriu valgyt…
Man pykinimas 7 sav atsirado 🫠 o valgyti norisi tik tas kas nesveika 🫣 jei pamatau kokia sveikesne alternatyva, tai atrodo vimtelsiu jei įsidėsiu į burną 😵💫😀 nejau tikrai reiks laikytis dietos kaip kažkam čia gydytoja sakė "nebevalgyti nuo 6"🫠😅
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai