Saulytė parašė:
Aš jau šiandien po gydytojos. Turėjau vizitą penktadieniui, bet pasiankstinau, nes neramino, kad kažkokių nėštumo simptomų nelabai ir jaučiu. Tik apačią pamaudžia, …
Kaip smagu skaityti tokias naujienas 😊
Saulytė parašė:
Aš jau šiandien po gydytojos. Turėjau vizitą penktadieniui, bet pasiankstinau, nes neramino, kad kažkokių nėštumo simptomų nelabai ir jaučiu. Tik apačią pamaudžia, …
Kaip smagu skaityti tokias naujienas 😊
andziukas parašė:
O skausmą jautėte kažkokį? Gal buvo kokia cista kuri sprogo?
Lyg nebuvo, prieš tai echoskope nieko tokio nematė. Nugaros apačią ir pilvą tik maudė, bet wc pamačiusi tas rudas išskyras išsigandau. Prg pasidariau tai 50 rodo dabar. Gavau privačiai 16 h vizitą, tai laukiu dabar .
Ivetaaa parašė:
Lyg nebuvo, prieš tai echoskope nieko tokio nematė. Nugaros apačią ir pilvą tik maudė, bet wc pamačiusi tas rudas išskyras išsigandau. Prg pasidariau tai 50 rodo da…
Man prieš savaitę buvo rūdų išskyrų pasirodę, gydytoja tik padidino progesterono. Kadangi tai buvo vienkartinis kartas tai kolkas net nerekomendavo progesterono tyrimo darytis nebent vėl pasikartotų. Tikiu, kad jums viskas bus gerai🌞
Sveikos 🌞 šiandien buvau pas daktarę, pagal mm turėtų būti 6sav., pagal echo šiek tiek mažiau (TD rodo 7einamąją sav) .Puslytė gimdoj, bet vaisius dar nesusiformavęs, kaip gydytoja sakė, 3 atskiri lapeliai turi susiformuot į vieną
tai realiai ar viskas ok bus aiškiau po1-2sav. Kaip manot, čia yra viskas normalu? Su pirma kai buvau panašiu metu, nieko panašaus nesakė, tik kad sirdutė neplakė.
Kkarollina parašė:
Sveikos, šiandien radau dvi juosteles, šiomis dienomis turėjo būti mėnesinės. Kada registruotis pas ginekologe? Pagal kokius kriterijus ją rinktis? ar savo poliklin…
As registruosiuos nuo 5 savaites, kadangi turiu letine liga, o su jomis rekomendavo man kuo anksciau 😊
Kkarollina parašė:
Sveikos, šiandien radau dvi juosteles, šiomis dienomis turėjo būti mėnesinės. Kada registruotis pas ginekologe? Pagal kokius kriterijus ją rinktis? ar savo poliklin…
Pirmiausia pradėkite gerti folio r. 400mg 🙂 ( jei dar negeriate) ir laukiate 6-8 sav tada registruojatės pas ginekologę nėštumo patvirtinimui, o po to jau kaip norit sekat nėštumą, galite privačiai eiti arba pas šeimos gydytoją ( tiek echoskopija vistiek reiks eiti atskirai pas ginekologę su siuntimu nemokamai ) 🙂 privačiai eiti gana brangu palyginus, bet kiekvieno apsilankymo metu pažiūrės echokopu ir pan. Apsilankymai vyksta kas ~4 sav. priklausomai nuo sveikatos būklės.Pas šeimos gydytoją to nebus, apklaus jūsų bendra savijauta, atliks kraujo/šlapimo tyrimus ir 3 kartus per visą nėštumą nusiųs pasidaryti echokopija. Jeigu kažkas kitaip pas šeimos gydytoją, pataisykite mane 😵💫nes aš pirmo nėštumo metu rinkausi privačią ginekologijos kliniką 🙂
Sveikos. Sveikinu visas! Pati esu pagal savo skaičiavimus apie 6 sav. Šiandien buvo pirmas apsilankymas, bet klinika neturejo ultragarso aparato paskyre vizita 26d. Bet sake jog nevalgyciau po 6 (sveriu 55). Visiskai nieko beveik nepasake. Gal galit pasidalinti gera ginekologe ir seimos gydytoja kaune🥲
Paslaptinga parašė:
Sveikos. Sveikinu visas! Pati esu pagal savo skaičiavimus apie 6 sav. Šiandien buvo pirmas apsilankymas, bet klinika neturejo ultragarso aparato paskyre vizita 26d.…
Ka reiskia nevalgyti po 6? 😵💫😳
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai