Vandenyno dvelksmas parašė:
Po kraujo surinkimo paminėjo, kad įprastai per 10 dienų (tada nebuvo aišku ar darbo dienų, ar kalendorinių dienų) ateina tyrimai. Galiausiai vadovavausi terminu, nu…
Svarbiausia , kad niekur nepaklystu 🫣😅 sulauksim tada 😊
Vandenyno dvelksmas parašė:
Po kraujo surinkimo paminėjo, kad įprastai per 10 dienų (tada nebuvo aišku ar darbo dienų, ar kalendorinių dienų) ateina tyrimai. Galiausiai vadovavausi terminu, nu…
Svarbiausia , kad niekur nepaklystu 🫣😅 sulauksim tada 😊
Kamillija parašė:
Visgi nulekiau iki santariskiu priemimo. Greit prieme, patikrino, paeme isskyras ir padare vaginalini. Vaikutis auga, sirdute plaka. Augant gimdai- truko kraujagysl…
Aciu, kad pasidalinot, tikiuosi pas mane tas pats. Nes vos vos rusva isskyra ryte pasirode vienkartine.
Mažoji parašė:
Aš irgi šiandien pradėjaut teplioti ,bet šviežiu krauju . Tai lekiu į priemimą . Šiandien kaip tik suėjo 12sav . Jau po echo norėjau pranešti visiems ,o dabar kol k…
Linkiu kad viskas butu gerai❤️ laikau kumstukus, lauksime ziniu ❤️
Mažoji parašė:
Aš irgi šiandien pradėjaut teplioti ,bet šviežiu krauju . Tai lekiu į priemimą . Šiandien kaip tik suėjo 12sav . Jau po echo norėjau pranešti visiems ,o dabar kol k…
Praneškit kaip seksis, laikykitės
Mažoji parašė:
Nu apžiūra ,tai kosminė. Pažiūrėjo echo per minute ,pasakė ,kad juda. Nemato iš kur kraujas ir išleido. Kaklelis ilgas. Buvo aprime ,po echo toliau tepa. 🙆…
Nu bet keistai tikrai..
Mažoji parašė:
Nu apžiūra ,tai kosminė. Pažiūrėjo echo per minute ,pasakė ,kad juda. Nemato iš kur kraujas ir išleido. Kaklelis ilgas. Buvo aprime ,po echo toliau tepa. 🙆…
Bet manau viskas gerai bus svarbu mazylis aktyvus❤️
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai