Gabree parašė:
Ar kam skaauda kirkšnis? Vos paeinu
Man, manau čia raiščiai..
Gabree parašė:
Ar kam skaauda kirkšnis? Vos paeinu
viltesim parašė:
Man kartais irgi paskaudėdavo, bet ne nuolat. Akušerė sakė, kad toje vietoje gimdos raiščiai, tad kai gimda plečiasi gali būti nemalonūs pojūčiai ar net paskaudėti.
Labas, merginos 🌸
Turiu klausimą toms, kurios jau 25–26 savaitėje. Kaip miegate naktimis? Gal naudojate kokias nors specialias pagalves nėščiosioms?
Pastaruoju metu beveik nemiegu – skauda stuburą ir jaučiu spaudimą pilvo apačioje. Pasidalinkite patirtimi, kas jums padeda 🙏
Vilte9 parašė:
Labas, merginos 🌸
Turiu klausimą toms, kurios jau 25–26 savaitėje. Kaip miegate naktimis? Gal naudoj…
Aš jau mėnuo tik su pagalve, kitaip - naktys be miego.
Vilte9 parašė:
Labas, merginos 🌸
Turiu klausimą toms, kurios jau 25–26 savaitėje. Kaip miegate naktimis? Gal naudoj…
Su nėščiųjų pagalve miegu jau senai tai manau kas liečia skausmus - padeda. 🤔😊 Bet aš pradėjau seip neužmigti , kaip nemiga kokia. 😵💫 Nors dienom nemiegu, keliuosi 7 val. Apie gimdymą pradėjau galvoti, baimė atsirado. 🫠🫣
LapeSu parašė:
Su nėščiųjų pagalve miegu jau senai tai manau kas liečia skausmus - padeda. 🤔😊 Bet aš pradėjau seip neužmigti , kaip nemiga kokia. 😵💫 Nors dienom nemiegu, keliuosi…
Ir as pradejau galvoti apie gimdyma ir viduje lengvai panikuoju 🫣 noriu cezario! Nes atrodo nezinau ar grisiu gyva, jeigu vel is manes ta vaikeli lups 🫣
Ano-mis parašė:
Ir as pradejau galvoti apie gimdyma ir viduje lengvai panikuoju 🫣 noriu cezario! Nes atrodo nezinau ar grisiu gyva, jeigu vel is manes ta vaikeli lups 🫣
Su pirmu nėštumu nežinai kas bus ir tokios baimės nėra gal, bet dabar kai žinai kaip viskas buvo tai labai baisu.🥲 Nors sako, kad visi gimdymai skirtingi tai tikiuosi antras bus sklandus ir lengvas. 🫠😊
LapeSu parašė:
Su pirmu nėštumu nežinai kas bus ir tokios baimės nėra gal, bet dabar kai žinai kaip viskas buvo tai labai baisu.🥲 Nors sako, kad visi gimdymai skirtingi tai tikiuo…
Pas mane tai laukia ta pati istorija... del gestacinio su insulinu skatinimas 39 savaite... skatino su balionu, nuo nulio prasiverimo... gimdos kaklelis nuo to baliono plyso... istisai skaudejo ir kraujai lasejo... viskas truko 21 valanda. Man net tas gimdymas nebeatrode toks basus jau kai kirpo ir stumt reikejo kaip tas nelemtas skatinimas.
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai