Puikiausioji parašė:
Aš po neigiamo testo grįžau sportuot 👏 varysiu kasdien iki ovuliacijos - paskui jau bijau... sixpack nebus, bet gal padės jei darys IVF ir augs svoris 😔
Tikrai galima sportuoti ir po Ov
Nebent ciut kruvi sumazinti
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįPuikiausioji parašė:
Aš po neigiamo testo grįžau sportuot 👏 varysiu kasdien iki ovuliacijos - paskui jau bijau... sixpack nebus, bet gal padės jei darys IVF ir augs svoris 😔
Tikrai galima sportuoti ir po Ov
FoxLady parašė:
Tikrai galima sportuoti ir po Ov![]()
Aš bėgioju ir svoriu keliu - kažkaip bijau. Galvoju gal į pilates užsirašyt gal tada.
Viltix parašė:
O kas blogai su sportu? As irgi svorius keliu, cf lankau. Ar tai gali pakenkt pastojimui?
Jeigu jus sportuojate, drąsiai galite sportuoti ir po ov. Čia organizmui labiau stresas kai tai nustoja, tai pradeda, tai vėl nustoja. Jeigu sportuojama reguliariai, neviršijant savo galimybių, nėra reikalo mest
nėščios irgi sportuoja

Pasidariau šiandien, atrodo kaip ir matau kažkokį mini šešėlį, bet tuo pačiu ir nematau.
Mm numatytos ketvirtadienį, kiek dariausi atrodo matau tik tapati vos vos rausva šešėli.
Užsisakiau kitų testų, tai laukiu kol ateis kad patikrint ar tikrai kažkas yra ar akys tik nori matyt kažką.. 😫
Angel444 parašė:
Sveikos, pradėjom su vyru galvot apie antra vaikeli, ir prasidėjo vėl tas sunkiausias etapas sulaukt teigiamo testo...
Nelabai įmatau... kuris DPO?
Puikiausioji parašė:
Nelabai įmatau... kuris DPO?
10dpo
Angel444 parašė:
Sveikos, pradėjom su vyru galvot apie antra vaikeli, ir prasidėjo vėl tas sunkiausias etapas sulaukt teigiamo testo...
Nieko nematau
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai