Laukiam gandrų parašė:
Sveikos kada pradėsit testuotis tam kuriom mm numatomos 19/20 dieną? Man ov pikas buvo birželio 5 įdomu kada čia pradėti 🫣😁
Jau vakar testavaus... mm numatomos penktadienį
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįLaukiam gandrų parašė:
Sveikos kada pradėsit testuotis tam kuriom mm numatomos 19/20 dieną? Man ov pikas buvo birželio 5 įdomu kada čia pradėti 🫣😁
Jau vakar testavaus... mm numatomos penktadienį
Laukiam gandrų parašė:
Man ov birželio 4 buvo, mm turi būt 18 diena.
testai jau dabar gadinami :)))
OrchidejaD parašė:
Merginos,priminkit prašau kaip skaičiuojat dpo? 🤔
Šiandien 13val. Ov testas teigiamas. Tai ryt ar poryt bus 1dpo? nusprendžiau paban…
Poryt bus 1DPO
OrchidejaD parašė:
Šiandien 13val. Ov testas teigiamas. Tai ryt ar poryt bus 1dpo? nusprendžiau paban…
Susikelkit viską į premom - tada ir DPO ten aiškiau pasakys
OrchidejaD parašė:
Angel444 parašė:
Teigiamas testas-->ovuliacija yra po 12-36 val. Tai man klaidingai skaiciuoti kita diena po teigiamo testo kaip 1DPO
nes ovuliacija fali ivykti sia diena,kita ar dar kita...
Sunlady parašė:
Teigiamas testas-->ovuliacija yra po 12-36 val. Tai man klaidingai skaiciuoti kita diena po teigiamo testo kaip 1DPOnes ovuliacija fali ivykti sia diena,kita …
Tai ovuliacija daug dienų vyksta, bet pats pikas kai jau teste LH matosi ryškiai antras brūkšniukas trunka nuo 12-36val. Čia būna ta didžiausia tikimybė pastojimui.
Angel444 parašė:
Tai ovuliacija daug dienų vyksta, bet pats pikas kai jau teste LH matosi ryškiai antras brūkšniukas trunka nuo 12-36val. Čia būna ta didžiausia tikimybė pastojimui.…
Kai estrogeno lygis pasiekia aukščiausią tašką – smegenys išskiria staigų LH kiekį (vadinamą LH šuoliu). Per artimiausias 24–36 valandas po to folikulas plyšta – tai ir yra ovuliacija.
Kai ov testas rodo pika tai po 24-36 h ov ivyksta,o ne ov testas tiek laiko pika rodo
Angel444 parašė:
Tai ovuliacija daug dienų vyksta, bet pats pikas kai jau teste LH matosi ryškiai antras brūkšniukas trunka nuo 12-36val. Čia būna ta didžiausia tikimybė pastojimui.…
Buvau mačius kitą statistiką - kai pamatai lh teigiamą testuką iki ovuliacijos pastot tikimybė jau tik 20%, o jei santykiai būna parą prieš lh piką - tada 35%. Šiaip net premom nerodo didžiausios tikimybės pastot jei santykiai tą dieną kai ovuliacija.
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai