Nainaa parašė:
Labas rytas. Man šiandien 7dpo,sapnavau keistus sapnus paskutinėm dienom. Daugiau nieko neįprasto kaip ir nėra. Kaip jaučiatės jūs,merginos?
3 dpo nieko nejauciu
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįNainaa parašė:
Labas rytas. Man šiandien 7dpo,sapnavau keistus sapnus paskutinėm dienom. Daugiau nieko neįprasto kaip ir nėra. Kaip jaučiatės jūs,merginos?
3 dpo nieko nejauciu
mazyle parašė:
pamenu, kad saket, jei 8dpo nerodo, tai jau viskasbet dar tikrai nenurasykit..
iki 10dpo dar leisciau
nors buna visaip ir dae veliau🤞
Kaip jūsų testas? Tikriausiai jau ryškus,o gal nebesidarėt? 😁
Blackblackmagic parašė:
8 dpo dar nieko nereiškia😄😄 gan reta kuriai parodo 8 dpo 😇 aš ankščiausiai 9 dpo pradėsiu žiūrėt tikriausiai nes didesnis šansas kažka pamatyt jeigu užsikabine bus…
Na man yra rodę, tiesa, vakare bet vistiek
mazyle parašė:
pamenu, kad saket, jei 8dpo nerodo, tai jau viskasbet dar tikrai nenurasykit..
iki 10dpo dar leisciau
nors buna visaip ir dae veliau🤞
Joo, sunku save nugalėt
ryt eisiu į darbą, tai ne namie būsiu ir negalvosiu apie tuos testus
Nainaa parašė:
Kaip jūsų testas? Tikriausiai jau ryškus,o gal nebesidarėt? 😁

Darausi kiekvieną dieną iki kol ryškumą pasieksiu.. ryt dar nuvyksiu priduoti prg dėl viso pikto, prie to pačio ir hcg, kad jei ką turėčiau ir kraują, ne tik juosteles🤞
Ania5 parašė:
Nu pas mane 8 dpo tuščias![]()
spėkit, kas jau nurašė ciklą..
![]()
O mane drąsino, kad nenusiminti kada buvo iki mm like dar dvi dienos ir man pasirodė tuščias, nors jau vaiduokliukas buvo, tad linkiu ir jums to paties😊
mazyle parašė:
Darausi kiekvieną dieną iki kol ryškumą pasieksiu.. ryt dar nuvyksiu priduoti prg dėl viso pikto, prie to pačio ir hcg, kad jei ką turėčiau ir kraują, ne tik juoste…
O aš šiandien nesitestavau nors rankos niežti, sakau gal ryt pasidarysiu, bet pas jus jau ryškus
Saulėtekis parašė:
O mane drąsino, kad nenusiminti kada buvo iki mm like dar dvi dienos ir man pasirodė tuščias, nors jau vaiduokliukas buvo, tad linkiu ir jums to paties😊
Man kitus lengviau palaikyt, nei save
ačiū už palinkėjimą ❤️
mazyle parašė:
Darausi kiekvieną dieną iki kol ryškumą pasieksiu.. ryt dar nuvyksiu priduoti prg dėl viso pikto, prie to pačio ir hcg, kad jei ką turėčiau ir kraują, ne tik juoste…
Jūsų tai jau visai ryškuoliai

Rampaparam parašė:
Sveikos. O man kokia sumaištis viduje. Šį mėnesį turiu keistas menesines. Labai negausias. Kaip ir turejo baigtis jos. Bet nesibaigia. Gaunasi kad 7 dienas man jau …
Na testas labai ryškus, tepkioti gali dėl skirtingų priežasčių
gerai, kad jus apžiūrės
1 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai