emilijaproc parašė:
Oj tikrai nelengviau , skatino pirmąjį ... kankyne tiesiog . Tabletes bent jau man nepadėjo . Tai nenorėčiau kad vėl skatintų ,dabent jei skatintų tik be jokių tabl…
O kodėl skatino? buvo po termino? 😊
emilijaproc parašė:
Oj tikrai nelengviau , skatino pirmąjį ... kankyne tiesiog . Tabletes bent jau man nepadėjo . Tai nenorėčiau kad vėl skatintų ,dabent jei skatintų tik be jokių tabl…
Laba, su abiem ankstesniais vaikais nepastebėjau nei kamščio pasišalinimo, nei turėjau paruošiamųjų sąrėmių. Kad prasideda gimdymo veikla supratau tik iš nubėgusių vandenų, vis po stiklinę šliūkšteldavo. Nesupratau, kad ir vandenys žali. Atrodė skaidrūs, o klinikose ant palos pasimatė kiek žalsvumo. Tad ne taip paprasta atskirti. Dabar prieš keletą dienų pastebėjau sakyčiau dalinį kamsčio pasišalinimą. Bet daugiau nieko. O nepatogumas, skausmas juosmens, sunkus miegas jau senas palydovas, tad laukiu tos dienos labai
emilijaproc parašė:
Ir mane su pirmuoju skatino ir ziauriai. As laboau is tos psichologines puses, kad viskas prasideda ligoninej ir nera panikos ka daryt 🫣🤣 nes pvz man tai baisoka kaip cia viskas vyksta, kai prasideda namuose
LapeSu parašė:
Skatino nes atsiliko pagal ultragarsą 2 savaites . Termino pilnai nebuvo sulaukta .Turejo but sausio 19 gime sausio 9 .
Ano-mis parašė:
Ir mane su pirmuoju skatino ir ziauriai. As laboau is tos psichologines puses, kad viskas prasideda ligoninej ir nera panikos ka daryt 🫣🤣 nes pvz man tai baisoka ka…
Ai nu jeigu is šitos pusės , jo sutinku tai bent daktaru būna pilna 😅 Man irgi baisoka , nes su pirmu neteko to patirti , ir nežinau kaip elgtis 😂 Asmeniškai galvojau šią naktį pagimdysiu nes varčiausi , pilvo skausmai nežmoniškai skausmingi buvo , nuėjau į wc ir baigėsi . Ir dabar jau ramu 😅
andziukas parašė:
Tikrai galima išprotėti, su kiekviena naktim vis mintys gal šiąnakt, atsikeli ir nieko 😁
Grynai . bet jau sakau šią nakt nu tikėjausi pipiec viskas bus gimdysiu nes taip skaudėjo pilvą o kad o vaikyti , aha tuom ir viskas pasibaigė kai nuėjau į wc 🤣 o iki termino liko tiek nedaug 🤣
emilijaproc parašė:
Ai nu jeigu is šitos pusės , jo sutinku tai bent daktaru būna pilna 😅 Man irgi baisoka , nes su pirmu neteko to patirti , ir nežinau kaip elgtis 😂 Asmeniškai galvoj…
Man taip pat būna ,pasėdžiu tualete ir palengvėja 😄
Gabree parašė:
Man taip pat būna ,pasėdžiu tualete ir palengvėja 😄
Baisu 😅 Ir kas žiauriausią kad jeigu skauda pilvą , ir dar jeigu spardosi oj kaip smagu būna 🤣 Bent jau pas mane tai nejaučia kada naktis kada diena , spardosi pastoviai . Tai šią naktį skaudėjo pilvą ir dar spardėsi 😅
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai