emilijaproc parašė:
Kas geriat Aviečių arbata ? Tikrai ji veiksminga ? Ar jei dabar pradėčiau gerti buvo poveikis ?😅
Atrodo TIKRAI jauciu daznesnius paruosiamuosius nuo sios arbatos
emilijaproc parašė:
Kas geriat Aviečių arbata ? Tikrai ji veiksminga ? Ar jei dabar pradėčiau gerti buvo poveikis ?😅
Ano-mis parašė:
Kiek zinau po 36 savaites magnio nerekomenduoja vartoti. Bet man taip su abejais nestumais aiskino.
Hmm, prieš dvi savaites, kaip tik klausiau gydytojos ar galima gerti ar ne, buvo tada 36 sav. Sakė galima, nes jokių gimdos susitraukimų pilnai nenuslopins. O geriu 400 mg Diasporal.
Kaip jos visos skirtingai kalba, kaip čia toje informacijos gausybėje nepasimesti 😔
ramykasu parašė:
Kodel vitaminu nepatartina vartoti jokiu?
Juos galima vartoti , jeigu tik gydytojas leidžia . Tas pat ir su kitokiais vaistais geležies ar vitaminų .
Kikiii parašė:
Tai kažin padėtų man dabar ? Jei pradėčiau ją gerti ? Ar jau nebeverta 😅
emilijaproc parašė:
Juos galima vartoti , jeigu tik gydytojas leidžia . Tas pat ir su kitokiais vaistais geležies ar vitaminų .
Manau kad nieko neprarasit jei pradesit gerti. Skani arbata, tinka su datulemis 😁
emilijaproc parašė:
Juos galima vartoti , jeigu tik gydytojas leidžia . Tas pat ir su kitokiais vaistais geležies ar vitaminųBet del kokiu priezasciu gali neleisti vartoti vitaminu? As klausiu nuosirdziai, nes na nesu girdejusi.
emilijaproc parašė:
Aš geriu kiekvieną vakarą nuo 34 sav. Nieko nepadeda, nei jauciu kad gimda susitraukinetu kaip raso.. pasidarau pilna arbatinuka apie 700ml vakare. Gal tik smagus vakaro ritualas ir tiek..
Aviečių lapų arbata stiprina gimdos tonusą, tai ji labiau padeda gimdymo metu ir po gimdymo gali padėti greičiau atsistatyti, tarp kitko ja ir prieš mėnesines rekomenduoja jeigu skausmingos ar nereguliarios ;) bet gimdymo datos ši arbata neturėtų pagreitinti ;) tas pats ir su datulem. Jeigu nėštumas leidžia, abu prieš gimdymą yra naudingi moteriai, bet ne gimdymo skatinimui ;)
.Ella. parašė:
Aviečių lapų arbata stiprina gimdos tonusą, tai ji labiau padeda gimdymo metu ir po gimdymo gali padėti greičiau atsistatyti, tarp kitko ja ir prieš mėnesines rekom…
Ai tai greičiausiai jau ir neapsimoka , bandysime taip išlaukti 😅 Ačiū dievui nebeturiu skausmingų mėnesinių , dingo nuo pirmo nėštumo visi skausmai .
andziukas parašė:
Kaip šiandien jaučiatės? Ar atsirado kokių pokyčių?pas mane vis dar nieko
Tik pilvo skausmai , bet daugiau nieko naujo 😅
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai