RauDonoji parašė:
Ačiū🥰 Dar netikiu, vis...
Aha as irgi vis kai kur pakomentuojat ziuriu oho jau 8, oho jau 10 savaite, dabar jau 11🤩 tai sakes kaip atrodo tos savaites greit auga, labai smagu matyt 💕
RauDonoji parašė:
Ačiū🥰 Dar netikiu, vis...
Aha as irgi vis kai kur pakomentuojat ziuriu oho jau 8, oho jau 10 savaite, dabar jau 11🤩 tai sakes kaip atrodo tos savaites greit auga, labai smagu matyt 💕
Sandraaa parašė:
Na ka, grizau namo, begau testa pakartot, vel matau mazdaug ta pati kaip ryte, tik sikart slapimas buvo skaidrus nes nemazai skysciu geriau tai nelabai ir tikejaus …
BusKaipBus11 parašė:
Ir as pakartojau katik, tai tikrai baltas 🤭
Oi tie testai, varo is proto 😃 o as dar pagalvojau, kad esu gera protinguole, valanda pries griztant degalinej nuejau i wc, pasiemiau atsigerti, ispliumpinau ir grizus darau testa 🤣🤣 nu super strategija viaduokliu medzioklei 🤯🤣
Sandraaa parašė:
Oi tie testai, varo is proto 😃 o as dar pagalvojau, kad esu gera protinguole, valanda pries griztant degalinej nuejau i wc, pasiemiau atsigerti, ispliumpinau ir gri…
Nu joa, ne pati geriausia strategija
Sveikos,
na lyg ir pagavau ov pika , bet si karta taip keistai per ov jauciuosi, visa tarsi ispampus, tokia pilna kai buna tas jausmas pries mm... Toks pilnumas, gal kuri supras ka turiu omeni.. Visa isberta spuogeliais nuo galvos iki koju 😟 nera buve kad bertu mane spuogais taip stipriai ir visur, net viduri kojos spuogas, ant ranku 😂.. Kaip gryzus i paauglyste su kaupu.. hormonai max siauteja
Sandraaa parašė:
Na ka, grizau namo, begau testa pakartot, vel matau mazdaug ta pati kaip ryte, tik sikart slapimas buvo skaidrus nes nemazai skysciu geriau tai nelabai ir tikejaus …
Ziuriu ir pagerinta vaiduokliu gaudytoja kaip as🤣 per diena nezinau kiek gadinau iki ko pamaciau II 🤣🤣
Sandraaa parašė:
Oi tie testai, varo is proto 😃 o as dar pagalvojau, kad esu gera protinguole, valanda pries griztant degalinej nuejau i wc, pasiemiau atsigerti, ispliumpinau ir gri…
Aš irgi kažkurią dieną gaudydama vaiduoklius ant tokio voooos gelsvo šlapimo dariau, tai supanikavau, kad neryškėja nieks
Bet ryškėjo, tik reikia neprigert vandens
Tai man nepasiteisino strategija ryte atsikėlus daryt nt (aš naktį kartais prabundu atsigert), man geriau atsikėlus kelias valandas negert nieko ir tada daryt.
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai