andziukas parašė:
Kaip šiandien jaučiatės? Ar atsirado kokių pokyčių?pas mane vis dar nieko
Vakar pravaikščiojau visą rajoną , laiptais lipau pirmyn-atgal tai šiandien jaučiuosi puikiai, išvis nieko nebeskauda. 😵💫😅
andziukas parašė:
Vakar pravaikščiojau visą rajoną , laiptais lipau pirmyn-atgal tai šiandien jaučiuosi puikiai, išvis nieko nebeskauda. 😵💫😅
LapeSu parašė:
O kada jums paskirtas vizitas jau gulti į ligoninę ?
andziukas parašė:
Skausmai tik,bet praeinantys
Saulyte79 parašė:
Šiandien buvau pas ginekologę patikrino kaklelį 2 cm atsivėręs ir kaklelis jau suminkštėjes sakė atvykti pirmadienį ir manau kad jau guldys
Kada jums terminas?
Lollita. parašė:
As girdejus,kad ilgi nestumai gali buti ir paveldimi,tai kam pirmi vaikai neskubejo, neskubes ir antri.
Pati esu ankstuke , pirmas 38+4 jeigu pagal pms . Dabar jau 39 +4 gal ir dar nieko . Tai čia tikrai šitas yra Mitas .
emilijaproc parašė:
O kada jums paskirtas vizitas jau gulti į ligoninę ?
10d atvykti į priėmimą patikrai, o ta gydytoja kuri mane apžiūrėjo dienos stacionare , sakė galiu nešioti dar iki 16d ....🫣🫠
Saulyte79 parašė:
Šiandien buvau pas ginekologę patikrino kaklelį 2 cm atsivėręs ir kaklelis jau suminkštėjes sakė atvykti pirmadienį ir manau kad jau guldys
Man irgi ta pati sakė utenoje jei po termino mano terminas balandžio 10 tada dar dadejo +2 savaitgalis . Ir pirmadienį jau sakė atvažiuoti
Gabree parašė:
Kada jums terminas?
Balandžio 7 diena
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai