LapeSu parašė:
10d atvykti į priėmimą patikrai, o ta gydytoja kuri mane apžiūrėjo dienos stacionare , sakė galiu nešioti dar iki 16d ....🫣🫠
Man 13 diena patikrai pas ginekologe,o kas paskui nezinau,sake i stacionara reiks eiti
LapeSu parašė:
10d atvykti į priėmimą patikrai, o ta gydytoja kuri mane apžiūrėjo dienos stacionare , sakė galiu nešioti dar iki 16d ....🫣🫠
Man 13 diena patikrai pas ginekologe,o kas paskui nezinau,sake i stacionara reiks eiti
LapeSu parašė:
Vajetus , tai dar iki 16 galit nešiot . Nu bet tikėkimės pats vaikutis gims , bandykit gal kokias mankštas ?
Gabree parašė:
Man iskart į stacionarą 🫣 Kovo 31 žiūrėjo nieko gero nepamatė , ir pasakė balandžio 13 iškart į uteną . Tai greičiausiai ta diena skatins , neleis ilgiau nešioti . Pati mano ginekologė neapžiūri , šiuo metu nedirba atostogos , tai pati siuntė į Uteną , o utena nustatė savo datą 🫣
edi05 parašė:
Man irgi terminas balandžio 07 dieną. Nieko nevyksta. Nežinau dar iki kiek laukti ir važuuoti į ligoninę. Gydytoja ilgiau leidžia pernešioti, bet aš labai bijau kad…
per daug nebus , leis max iki 42 sav ir viskas , bet suprantu as irgi nenorėčiau dar 2 savaites nešioti 😁 Bandykite irgi gal kokias mankštas , vonia , nežinau sunku pasakyt kas galėtų padėt 😃
emilijaproc parašė:
Kas geriat Aviečių arbata ? Tikrai ji veiksminga ? Ar jei dabar pradėčiau gerti buvo poveikis ?😅
Ir arbata geriu, ir datules valgau - bet vis dar jokio veiksmo. 40sav+3
Little panacea parašė:
Laba. Man šiuo metu yra 38+1. Atrodo visai ramiai laikausi, nors kartais pagaunu save įsivaizduojant įvairius scenarijus ir nerimaujant, nes gali būti bet kada... E…
Tai va, tas bet kada ir verčia sunerimti. Kiek fb balandinukų grupėje stebiu, tai visos daugiau, net pirmakartės anksčiau gimdo 🫣
Aš į VGN planuoju vykti, Santaros buvo variantas, bet neramu negauti privačios palatos. Kadangi pirmas kartas laukia, tai norisi, kad naktį ir vyras šalia būtų.
edi05 parašė:
Kur perkate skanias datules??? 😀aš nusipirkau priš porą dienų bet tokios sudžiūvusios, net nesinori valgyti
Is datules.lt
22 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai