Gabree parašė:
Man atrodo tas magnis nebepadeda nieko..
Kiek zinau po 36 savaites magnio nerekomenduoja vartoti. Bet man taip su abejais nestumais aiskino.
Gabree parašė:
Man atrodo tas magnis nebepadeda nieko..
Kiek zinau po 36 savaites magnio nerekomenduoja vartoti. Bet man taip su abejais nestumais aiskino.
Ano-mis parašė:
Aha del magnio tai ir man sakė nebevartoti, išvis į galą nėštumo sakė jokiu vitaminų nebevartoti
andziukas parašė:
Aha del magnio tai ir man sakė nebevartoti, išvis į galą nėštumo sakė jokiu vitaminų nebevartoti
Tikrai taip vitaminų jokių nereikia , dabent gydytojas skiria . Aš antram ir trečiam trimestro pradžioje gėriau vitaminą C , dabar tik geriu
geležies papildus , nors sakė jau hemoglobinas labai gerai pakilęs , bet neleido nutraukti vaistų .
Gabree parašė:
Kantrybes..
Aciū
ramykasu parašė:
Del vitaminu pirma karta girdziu, man niekas nieko nesake.. o gal zinot kodel cia taip?
O kas jums butent neaisku ? 🤔
ramykasu parašė:
Del vitaminu pirma karta girdziu, man niekas nieko nesake.. o gal zinot kodel cia taip?
Nereikia nieko nutraukti, del magnio irgi yra įvairių nuomonių. 🫣Geriu kaip ir geriau visus vitaminus, kurių man reikia. Ir po nestumo gersiu toliau, kad organizmas greiciau atsistatytu. 😊
emilijaproc parašė:
O kas jums butent neaisku ? 🤔
Kodel vitaminu nepatartina vartoti jokiu?
LapeSu parašė:
Nereikia nieko nutraukti, del magnio irgi yra įvairių nuomonių. 🫣Geriu kaip ir geriau visus vitaminus, kurių man reikia. Ir po nestumo gersiu toliau, kad organizmas…
Tai net idomu pasidare, nes is tikruju pirma karta va dabar cia ir perskaiciau. Nieko panasaus nesu girdejusi 😊
105 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai