egliukass parašė:
Gal galit pasakyt del ko susidaro zali vandenys?
Kūdikis pasituština mekonijum 🙂
egliukass parašė:
Kūdikis pasituština mekonijum 🙂
Aš jau tikriausiai išbandžiau visus natūralius skatinimo būdus 😵💫😅 Vaikščiojimas, lipimas laiptais, karšta vonia, sexas, kamuolys🤔 Datules ir aviečių arbata neskatina 😏 kas dar kokių žinote ? 🤔😅 dar galvoju šampano taurę išgerti nes mačiau kažkam suveikė "burbuliukai"😀
LapeSu parašė:
Aš jau tikriausiai išbandžiau visus natūralius skatinimo būdus 😵💫😅 Vaikščiojimas, lipimas laiptais, karšta vonia, sexas🤔 Datules ir aviečių arbata neskatina 😏 kas …
pabandykite pritupimu atsiremus i kokia lova padaryt, gal padės 😁
LapeSu parašė:
Aš jau tikriausiai išbandžiau visus natūralius skatinimo būdus 😵💫😅 Vaikščiojimas, lipimas laiptais, karšta vonia, sexas, kamuolys🤔 Datules ir aviečių arbata neskat…
Net vonia nepadeda ??? Anananas girdėjau kad padeda 😅 Šampano taurę , net įdomu pasidarė 😅
emilijaproc parašė:
Net vonia nepadeda ??? Anananas girdėjau kad padeda 😅 Šampano taurę , net įdomu pasidarė 😅
Vonioj su vaiku kokią valandą maudėmės, bet kol visai susiraukšlėjom 😵💫😀 Ananasa valgau irgi praktiškai kasdien nes norisi rūgštelės 🤔😀 nu pritūpimų dar nedariau , tai padarysiu 😀
LapeSu parašė:
Vonioj su vaiku kokią valandą maudėmės, bet kol visai susiraukšlėjom 😵💫😀 Ananasa valgau irgi praktiškai kasdien nes norisi rūgštelės 🤔😀 nu pritūpimų dar nedariau ,…
Nu alia kaip nenori jūsų vaikutis išlysti 😁😁 Bandykite pritūpimus , dar kažkokius pratimus , o tada nežinau šampano taure jei ji tikrai veiksminga 😅
auryte777 parašė:
Tai va, tas bet kada ir verčia sunerimti. Kiek fb balandinukų grupėje stebiu, tai visos daugiau, net pirmakartės anksčiau gimdo 🫣
Suprantama, mums irgi palata aktualu, tačiau Santaros būtų daug arčiau namų ir kažkaip norėtume čia.
Man vakar naktį ir šią naktį maudė pilvą lyg prieš mėnesines, dabar lyg ir nieko, pyragą kepu, jėgų yra, dar norėtųsi eiti pasivaikščiot vakare 😁 žiūrėsim kaip ši naktis bus 🫣
Little panacea parašė:
Suprantama, mums irgi palata aktualu, tačiau Santaros būtų daug arčiau namų ir kažkaip norėtume čia.
Man jau antra ar tai trečia diena maudžia pilvą bet kaip nieko nevyksta taip nevyksta .
egliukass parašė:
Gali ir del infekcijos susidaryti...
Siandien tarp 10 ir 11val val ryte pasauly isvydo mano mazoji coliuke.vakar vakare pajutau skausmus nieko nelaukus vaziavau i gimdyviu priemima.buvo 3cm atsiverimas daktare pasiule arba dar vaziuot namo ir laukt arba pasilikt nieko nedaryt ir laukt ryto kol nuleis vandenis kad pradet gimdyma nes jau kaip ir isnesiotas rizikos nera.4val nakties paciai nubego vandenys ir jie buvo kitokios spalvos daktare mate bet labai nesureiksmino kad kaska skubotai daryt.palauke iki 10 kadangi nieks nieko leido skatinancius ir gime mano mazyle.kuria neilgai teko pasidziaugt😥nes prigere zaliu vandenu kurie pateko i plaucius.to pasekoje buvo isvesta i kauna.nespejau net pirma karta jos pamaitinti,buvom atskirtos😔.Tai as taip sau viena pagalvoju jeigu atejus termino dienai galetum kreiptis i gydimo istaiga kad skatintu ir isauktu gimdyma.gal butu galima to isvengt?nes gal tas pernesiojimas tokiem dalykam itakos daro?
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai