Utopija parašė:
Pasiskambint bandysiu į santaras tuomet dėl recepto, nes man išrašė popierinį, nusipirkau vaistus ir suplėšiau receptą, ko niekada nedarau. Ir nesuprantu kodėl taip…
As veziausi progesterona tai niekas neziurejo net ir nieko neklause
Utopija parašė:
Pasiskambint bandysiu į santaras tuomet dėl recepto, nes man išrašė popierinį, nusipirkau vaistus ir suplėšiau receptą, ko niekada nedarau. Ir nesuprantu kodėl taip…
As veziausi progesterona tai niekas neziurejo net ir nieko neklause
Utopija parašė:
Prisiskambinau į santaras, naujai atspausdins man receptą ir pasiimt galiu kada patogu manbet sesutė tokia: tai nusipirkit tiesiog 😀 sakau neturiu kaip, receptą…
😂 šaunu kad viskas susitvarkė!
ggg123 parašė:
😂 šaunu kad viskas susitvarkė!
Pamoka bus, kad nėra ko receptų plėšyt 😀 kas man susišvietė nesuprantu
Jurintaaa parašė:
Ačiū, merginos. Pasikartosiu penktadienį ryte dar testą, nes aš irgi sunkiai kažką įžiūriu... Kas keista, kad temperatūra keletą dienų laikosi 37-37.3, nors lyg ir …
Is kur tiek kantrybes as jau buciau 10skirtingu firmu pasidarius😀
jtomkeviciute76 parašė:
Sveikos merginos norėjau sužinoti nuo kelinto savaites reikia gerti nėščiosioms vitaminsiu? Nes pamiršau aš jau nuo kada.
O ar trūksta vitaminų, kad juos gerti?
mano manymu būtina tik folio rūgštis (planuojant ir pastojus). O daugiau, manyčiau, reik žiūrėt pagal faktą - trūksta ko ar ne
Elivoj parašė:
O ar trūksta vitaminų, kad juos gerti?mano manymu būtina tik folio rūgštis (planuojant ir pastojus). O daugiau, manyčiau, reik žiūrėt pagal faktą - trūksta ko a…
Tikrai taip. Ir čia yra naujausios medikų rekomendacijos. Bet pastebėjau, kai kai kurios gyd vis dar bruka kažką vartoti 🙈
16 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai