seimynele123 parašė:
Jau esamos naujos vairuotojos ? patarkit koki auto verta pirkti svieziai keptai vairuotojai? Pigu, brangu, naujesni, senesni ... ?
As uz pigu kad nebutu gaila sudrozt. Mes isitilpom i 500e
seimynele123 parašė:
Jau esamos naujos vairuotojos ? patarkit koki auto verta pirkti svieziai keptai vairuotojai? Pigu, brangu, naujesni, senesni ... ?
Burburbur parašė:
Tai va va, as irgi tokius ziurineju. Tik pasirinkimas toks varganas ? zaporozietis ir tas kaina turi ?. Buvau radus pezo kelis tai vyras sako neziurek tokiu. Ziurek dyzelius, opelius ir golfus. Bet kad tada rodo tik didelius " tankus "?
seimynele123 parašė:
Tai va va, as irgi tokius ziurineju. Tik pasirinkimas toks varganas ? zaporozietis ir tas kaina turi ?. Buvau radus pezo kelis tai vyras sako neziurek tokiu. Ziurek…
pff, tai zaporožietis juk antikvaras užtat kainas laiko
opeliai seni rūdija tai ir į juos geriau nežūrėt
Burburbur parašė:
pff, tai zaporožietis juk antikvaras užtat kainas laikoopeliai seni rūdija tai ir į juos geriau nežūrėt
Kazkaip patrauke aki renukai scenika? neatrodo dideli labai ? ir kaina padori uz 2004m
seimynele123 parašė:
Kazkaip patrauke aki renukai scenika? neatrodo dideli labai ? ir kaina padori uz 2004m
nieko negaliu pasakyt, mes į prancūzus visai nežiūrim
Burburbur parašė:
nieko negaliu pasakyt, mes į prancūzus visai nežiūrim![]()
O ka ziurit??
seimynele123 parašė:
O ka ziurit??
japonus
seimynele123 parašė:
As scenica vairuoju,nepatariu
seimynele123 parašė:
As kadangi nesigaudau kurios masinos, kuriu saliu geresnes tai uz mane yra kas ziurinej. Tik as pasakau ar man patinka ar ne. Bet manau reikia pirmiausia pradeti mo…
kad nelytų ant galvos ir dugnas būtų
o jaigu važiuoja tai iš viso gerai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai