Vitalija12-17 parašė:
kiek laiko trukot kada issilaiket viska?nes man tai atrodo amzinybe eis???
rugpjūčio 29 pradėjau, gruodžio 13 išlaikiau. instruktorius baisiai užimtas tai retos pamokos buvo ir regitra iš trečio karto tik
Vitalija12-17 parašė:
rugpjūčio 29 pradėjau, gruodžio 13 išlaikiau. instruktorius baisiai užimtas tai retos pamokos buvo ir regitra iš trečio karto tik
Vitalija12-17 parašė:
kur laiket?;)
regitra kaune
Vitalija12-17 parašė:
Man irgi toks jausmas kyla, kad laikysiu ir laikysiu ir galo nematysiu ?
kaip nusiteiksit taip ir bus, mano aplinkoj yra 2 zmones kurie nesugebejo praktikos issilaikyt, sukako metai regitros teorijos pazymai, ir ka vel is naujo teorija laikytis, o per tiek laiko faktas kad primirso, dar vienas zmogus nuo praitu metu liepos mokosi o regitros teorija issilaike veliau nei as, taip kad jei tempsit pacios tai ir nesibaigs taip greit viskas, vietoj verkslenimu eikit ket skaityt, viskas imanoma atitinkamai kiek idedama pastangu tikslui pasiekti
Papentukas parašė:
kaip nusiteiksit taip ir bus, mano aplinkoj yra 2 zmones kurie nesugebejo praktikos issilaikyt, sukako metai regitros teorijos pazymai, ir ka vel is naujo teorija l…
mano vienas pažystamas pradėjo gal kokį mėnesį vėliau nei aš ir vis dar neišsilaikęs... balandžio vidurį pirmą kartą laikė regitroj... antram kartuj ale laiko neranda..
Papentukas parašė:
kaip nusiteiksit taip ir bus, mano aplinkoj yra 2 zmones kurie nesugebejo praktikos issilaikyt, sukako metai regitros teorijos pazymai, ir ka vel is naujo teorija l…
Netempiu nieko, tik laisvo laiko sunkiau surasti kad ramiai paskaityti ar testus paspresti, nes vaikui laiko skirti taip pat rekia. Bet tikrai netempiam ?
Burburbur parašė:
mano vienas pažystamas pradėjo gal kokį mėnesį vėliau nei aš ir vis dar neišsilaikęs... balandžio vidurį pirmą kartą laikė regitroj... antram kartuj ale laiko neran…
Tik siandien parasiau apie ta kur nuo liepos men mokesi ir siandien issilaike
Papentukas parašė:
Tik siandien parasiau apie ta kur nuo liepos men mokesi ir siandien issilaike![]()
ane
Vitalija12-17 parašė:
nuo spalio ir geguzes
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai