CitRina1989 parašė:
Nu moterys,nepasiseke siandien ? bet tai nieko...nenukabinau labai nosies,tik va pinigu gaila ? per pravaziavima papildoma vaziavau labai gerai.nu bet nuejau i regi…
Pavyks, pavyks, svarbu nenukabinate nosies
CitRina1989 parašė:
Nu moterys,nepasiseke siandien ? bet tai nieko...nenukabinau labai nosies,tik va pinigu gaila ? per pravaziavima papildoma vaziavau labai gerai.nu bet nuejau i regi…
Pavyks, pavyks, svarbu nenukabinate nosies
CitRina1989 parašė:
Kaip kitoms sekasi ?![]()
O aš pasigirsiu, skaičiuoju dienas likusias iki klevo lapo nukritimo
Kaip greitai tie du metai prabėgo, siaubas
Atrodo vakar dar panikavau dėl egzamino
CitRina1989 parašė:
Kaip kitoms sekasi ?![]()
Man dar liko mokyklinis egzaminas ir regitra. Buvau šiandien su vyru aikštelėje gyvatėlę pasipraktikuoti ir šiaip pasiparkuoti, paskui važiavau nuo aikštelės namo, iš pradžių buvo baisu, paskui jau atsipalaidavau
E_FB parašė:
Man dar liko mokyklinis egzaminas ir regitra. Buvau šiandien su vyru aikštelėje gyvatėlę pasipraktikuoti ir šiaip pasiparkuoti, paskui važiavau nuo aikštelės namo…
as tos gyvateles isvis neperprantu, ryt su instruktorium kazkaip bandysiu isikalt.
Skorpijo parašė:
as tos gyvateles isvis neperprantu, ryt su instruktorium kazkaip bandysiu isikalt.
Man irgi iš pradžių gyvatėlė buvo kosmosas, dabar jau perprantu po truputėlį
Skorpijo parašė:
O ji būna egzamine?
Nieko ten šiaip sudėtingo, veidrodėlius tik reikia stebėt
imaginary parašė:
O ji būna egzamine?Nieko ten šiaip sudėtingo, veidrodėlius tik reikia stebėt
![]()
mokykliniam tik yra, regitroj ne. man ir buvo kosmosas ta gyvatėlė
Man tai pirma karta kai liepe padaryt ta gyvate,buvo baisu,nieko nemokejau,isvis neisivaizdavau kaip cia ka ir nuo ko pradet
parejus namo praziurejau kelis youtube irasus kaip daro mazdaug,paskui vyro paklausinejau ir po truputi pradejau suprasti
o rytojaus diena labai pasistengiau ir pats instruktorius buvo patenkintas
3 karta jau variau be instruktoriaus,tik stebejo is sono kaip vaziuoju
1 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai