Griv. parašė:
as praita ketvirtadieni laikiau irgi bet vakar dar nebuvo, siandien netikrinau dar![]()
Girdejau, kad jei iki ketvirtad pietu islaikai, greiciau ateina
As jau masiniuka turiu
Griv. parašė:
as praita ketvirtadieni laikiau irgi bet vakar dar nebuvo, siandien netikrinau dar![]()
Girdejau, kad jei iki ketvirtad pietu islaikai, greiciau ateina
As jau masiniuka turiu
Papentukas parašė:
Girdejau, kad jei iki ketvirtad pietu islaikai, greiciau ateina![]()
As jau masiniuka turiu![]()
Sveikinu!!! O mes dar neišsirinkom, bet jau taip noriu bandyt važiuot
Papentukas parašė:
Sveikinu :)* o man tai sake gal po 5 metu ir nupirks atskira masina, dabar seimos gausiu vairuot, o seimos benzinas, tai man nepatinka ji labai
Papentukas parašė:
kaip faina
kokia pirkai? krlintu metu? kiek mokejai? as ir laukiu nesilaukiu
Griv. parašė:
Sveikinu :)* o man tai sake gal po 5 metu ir nupirks atskira masina, dabar seimos gausiu vairuot, o seimos benzinas, tai man nepatinka ji labai![]()
maniskis sake tikrai savo neduos ? nebent jei su juo vaziuosiu kartu? as labai noriu mazdos nu bet jis taip rudyja
mamulyte1 parašė:
kaip fainakokia pirkai? krlintu metu? kiek mokejai? as ir laukiu nesilaukiu
![]()
Zodziu, ieskojom masinos man, bet gavos taip, kad vyras nusipirko sau o man atidave savo
pirko audi a4, 1000€, ziauriai faina, o man liko renukas scenikas, minivenas ? mano poreikiam pats tas
Del masinu nepatariu jokiu reno, peugeot, mazda, alfa romeo, siaip visos jos rudija, gi ne is salono imsit,, mum pasiseke, vakar purte servize nauja masina, sake imk kol duoda uz tokia suma, nes mechaniskai tobula, aisku turi kebulo defektu, bet kuri ju neturi, ai nu mano renukas neturi, nes ana plastmasine
Papentukas parašė:
Zodziu, ieskojom masinos man, bet gavos taip, kad vyras nusipirko sau o man atidave savopirko audi a4, 1000€, ziauriai faina, o man liko renukas scenikas, minive…
man vyras nori 4golfa pirkt nu bet ji tokia mazyte nelabai man golfai bet ai sakiau svarbu nupirks gal priprasiu
mamulyte1 parašė:
man vyras nori 4golfa pirkt nu bet ji tokia mazyte nelabai man golfai bet ai sakiau svarbu nupirks gal priprasiu
As kaip tik golfo4 norejau
bet sake bus man tik geriau iskart pripratus prie didesnes masinos, nors va audines tai isimylejau
bet gaila neteks man jos vairuot, del draudimo, nes perdarysim reno draudima,kad galeciau be stazo vairuot, o audi bus ant maniskio, tai jei dar irasytu mane, draudimas virs 600€
Papentukas parašė:
As kaip tik golfo4 norejaubet sake bus man tik geriau iskart pripratus prie didesnes masinos, nors va audines tai isimylejau
bet gaila neteks man jos vairuot…
aina sau o kiek dabar tau kainuoja? maniskis turejo golfa ankciau ir bmv turejo nepatiko man nu idealas man mazda6 ir viskas bet abejoju kad pirks man ja
Papentukas parašė:
Zodziu, ieskojom masinos man, bet gavos taip, kad vyras nusipirko sau o man atidave savopirko audi a4, 1000€, ziauriai faina, o man liko renukas scenikas, minive…
Dar opeliai.. sklando kalbos kad jie net nuotraukose rudija
mamulyte1 parašė:
aina sau o kiek dabar tau kainuoja? maniskis turejo golfa ankciau ir bmv turejo nepatiko man nu idealas man mazda6 ir viskas bet abejoju kad pirks man ja![]()
Renukas ant maniskio mamos rasytas, tai draudimas lyg apie 140€metam bus
Dar nezinau tikslios sumos, draudeja nepaskaiciavus, nes draudimas dar pusmeciui yra, bet su stazu, maniskis apie 40€moka, o dabar bus matyt
Burburbur parašė:
Dar opeliai.. sklando kalbos kad jie net nuotraukose rudija![]()
Opelis turi du pliusus, vienas ant akumo, kitas ant vaistineles
15 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai