mamulyte1 parašė:
Didziausi sveikinimai!!!!!
Dėkoju!
mamulyte1 parašė:
Didziausi sveikinimai!!!!!
Dėkoju!
inalaror parašė:
Sveikinu![]()
Ačiu labai!
Merginos kai nueini i paskaitas tai tu vienas buni su destytoju, ar dar ir kitu mokiniu buna? As cia paskambinau, susitarem jog pirmadieni pradesiu eiti, tai klausiu ar nebus taip jog visi grupej pazenge o as viena busiu nuo pradziu? Sake jog ne. Kazi kaip ten is tikro?
Tiesa, vakar vaziavom i soda, tai vyras nuveze i miska, kur ale " kelias " geras ir medis ant kiekvieno zingsnio. Ir sako sesk. Nu atsisedau, masinoz priekio vapse nemaciau nors sedyne prisitraukiau taip kad vairas beveik prie krutines buvo, kitaip pedalu nepasiekiu ??? Nu ir pavaziavau biski. Sunkiai man su tais pedalais, baisu sumaisyti stabdi su greicio, tas sankabos pedalas kada laikyti kada ne... nu zodziu tikiuosi mokykloj bus kitaip ?
seimynele123 parašė:
Merginos kai nueini i paskaitas tai tu vienas buni su destytoju, ar dar ir kitu mokiniu buna? As cia paskambinau, susitarem jog pirmadieni pradesiu eiti, tai klaus…
Laba,tam ir sudaromos grupes kas kelis men.tikrai nebusi viena
o sedyne galima ir i virsu pakelt
mamulyte1 parašė:
Laba,tam ir sudaromos grupes kas kelis men.tikrai nebusi vienao sedyne galima ir i virsu pakelt
![]()
Tai pas mano vyra ta masina kaip tankas ? pas ji nepasikelia sedyne ?? senas kledariukas
seimynele123 parašė:
Merginos kai nueini i paskaitas tai tu vienas buni su destytoju, ar dar ir kitu mokiniu buna? As cia paskambinau, susitarem jog pirmadieni pradesiu eiti, tai klaus…
grupe zmoniu buna. nesu girdejus kad po viena mokintu teorijos. Koks skirtumas ar bus kas daugiau ar maziau pazenges. Del saves gi einat ir pati mokinsites sau o ne kitiems
seimynele123 parašė:
Tiesa, vakar vaziavom i soda, tai vyras nuveze i miska, kur ale " kelias " geras ir medis ant kiekvieno zingsnio. Ir sako sesk. Nu atsisedau, masinoz priekio vapse …
iprasit
Nu va pirma pamoka atsedeta ?? visa patiko. Daug aiskiau suprantama info kai tau viska normaliai aiskina, rodo skaidres, o ne skaitymas is knygutes. Tik biski susimasciau ? priklauso 32val teorijos, o pamoka trunka 45-50min, tai viso turesiu tik 7 paskaitas? Gerai suprantu ? tai sakyciau nemazai info reikia i galvele ideti per tas 7 pamokas. O dar kai namie turi laisvo laiko tik kokias 2-3val tai isvis galva pilneja ? Kaip kitos mokinukes susitvarke su situ reikaliuku ?
seimynele123 parašė:
Nu va pirma pamoka atsedeta ?? visa patiko. Daug aiskiau suprantama info kai tau viska normaliai aiskina, rodo skaidres, o ne skaitymas is knygutes. Tik biski susim…
Na pas mane buvo 2kart i sav 1,5men, tai lyg ir ~12 paskaitu. Sededavom po 2akademines valandai tai yra 1h30min
Papentukas parašė:
Na pas mane buvo 2kart i sav 1,5men, tai lyg ir ~12 paskaitu. Sededavom po 2akademines valandai tai yra 1h30min
Matai kaip nevienodai ? pas mane tai kiek zinau paskaitos bus 3kar/sav po 45-50min. Pirm- trec-penkt. Uztat ir galvoju kaip cia taip greitai. Beje paskaitoj buvau galima sakyti viena, tik i pabaiga prisijunge vaikinukas.
1 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai