Sveikutes ? as katik po praaziavimo.siandien dar 12.30 laukia vienas pravaziavimas ? tiek vakar,tiek siandien neblogai visai sekesi..tik kartais (tikaliau visp po 1 karta per vaziavima) pries posuki pamirstu persijungti i zemesne pavara.tai irgi saunu i posuki gerokai ???? ir buvau izgesus 1 karta prie sankryzos,bet nieko...pasitaisiau greit.
instruktorius sake,kad jau geriau geriau,bet lyginant su juo tai dar toli iki gero vaziavimo...nu tai aisku kad toli??? nes ne profas esu dar..aikstelej primirsusi esu tuos parkavimus kaip ivaziuot...tai vel siaubas kazkoks ??? vyras sake padarys ant kiemo parkavimosi gaireles kazkaip,tai gal bus lengviau ?
O del to vazinejimo su seimos nariu.tai mums leidzia atvaziuoti i mokyklos aikstele pavazineti.aisku per miesta neleidzia ? man 21d bus mokyklinis teorijos egzaminas.jei islaikysiu iskart reikes registruotis i regitros teorija.22d bus mokyklinis pravaziavimas...o kol busiu pasiruosusi laikyti regitroj reikes nusipirkti papildomu,kad neprimirsciau?
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus