seimynele123 parašė:
Idomu ko????
O tai jums nedave lapo su klausimais? Is tu klausimu bus trys klausimai per egzamina.
seimynele123 parašė:
Idomu ko????
O tai jums nedave lapo su klausimais? Is tu klausimu bus trys klausimai per egzamina.
seimynele123 parašė:
Idomu ko????
auto-mokykla.lt/index.php?id=240 tik čia ant kitų mašinų viskas parodyta. pas instruktorių paprašykit kad parodytų ant toyotos jei dar nerodė
-burbė- parašė:
auto-mokykla.lt/index.php?id=240 tik čia ant kitų mašinų viskas parodyta. pas instruktorių paprašykit kad parodytų ant toyotos jei dar nerodė
Aš iš čia ir mokiaus??
Skorpijo parašė:
Niekad nieko nedave. Aisku dar egzas regitros nezinau kada, bet is anksto norisi pasiruosti kiek galima ??
seimynele123 parašė:
Niekad nieko nedave. Aisku dar egzas regitros nezinau kada, bet is anksto norisi pasiruosti kiek galima ??
nu įdomiai. nei pasakojo nei davė?
-burbė- parašė:
Kad mes su tojota nevazinejam, tik fordas ir hundai
seimynele123 parašė:
Kad mes su tojota nevazinejam, tik fordas ir hundai
tai turi tada duoti lapus su toyotos nuotraukom nes regitroj jau turbūt nebeliko fordų
-burbė- parašė:
tai turi tada duoti lapus su toyotos nuotraukom nes regitroj jau turbūt nebeliko fordų![]()
Apie kuria regitra kalba eina??nes aš laikiau su fordu..
I klausymus ir atsakymus man sakydavo instruktorius
Ab-Mamyte parašė:
Apie kuria regitra kalba eina??nes aš laikiau su fordu..
I klausymus ir atsakymus man sakydavo instruktorius
aš tik spėju kad fordų nebeliko, nes aš pernai gruodį laikiau tai jau fordus keitė į toyotas. tai gal dar nepakeitė.
-burbė- parašė:
aš tik spėju kad fordų nebeliko, nes aš pernai gruodį laikiau tai jau fordus keitė į toyotas. tai gal dar nepakeitė.
Pas mus Vilniui kolkas Fordu daugiau nei toyotu?
14 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai