2018.03.02 11:42 (prieš 7 m.)
Nu mergaites... nuvedziau dukryte i darza, gryzdama paziurejau kaip ir kur masina stovi, gryzau namo, pasemiau dokus su raktu, ir isejau. Uzkuriau, nuvaliau sniego kalna, isedau ir pajudejau.... Isvaziavau atbulom, uz nugaros masinu nebuvo, bet sunkokai is kiemo isvaziavau nes ledas po sniegu, tai atsargiai atsargiai ir isvaziavau
Tada buvo issukis pastatyti prie pardes... nedavaziavus maximos, salia jos stovincio daugiabucio pamaciau daug laisvos vietos nu ir pabandziau pastatyti. Pastaciau, bet ziuriu kreivai visai, tada atbulom ( praleidau visus kas vaziavo, kad man ramiau butu) ir vel i prieki. Nu pastaciau, bet ilipau ir i kita vieta
Bet jau antra karta netaisiau, nes man 5min reikejo uzbegti i parde
Isvaziuoti atgal, atbulom, tai jau reikejo kitaip manevruoti, bet viskas ok
nors ziauriai bijojau kad nepavyks. Gryztu i namu kiema, ir ziuriu yra vieta: prie bordiuro tarp dvieju auto. Nu ir pagalvojau, kad i kiema nevaziuosiu, kad vel kokio kampo neisimsiu ir pabuciuosiu kita auto, o statysiu prie bardiuro kaip buvau mokinta ( ir per egza super pastaciau ). Atsargiai atsargiai ir pastaciau
Tada pagalvojau, reikia vyrui paskambinti kad perstatytu, gal blogai. Paskambinu, ateina ir sako: tai ko skambinai, gi liuks pastatyta. Bet perstate arciau namu
kai vel reikes vaziuoti tai vel desiu i kelnes. Bet koks fainas jausmas kai gerai masina pasistatai