kissse parašė:
visai smagu butugal kas is pietinio vaziuos?
Kad visos labai pasyvios,reik man trauktis is td kazkaip daugiau mamos bendravo per ta laika kol musu nebuvo
kissse parašė:
visai smagu butugal kas is pietinio vaziuos?
Kad visos labai pasyvios,reik man trauktis is td kazkaip daugiau mamos bendravo per ta laika kol musu nebuvo
Alina1980 parašė:
nu jau, nebandykit pabegti
dar rytas, visos miega arba jau pusryciauja, velaiu prisijungs.
gal ir tau iseitu atvaziuoti kovo 8d? planavome pazaisti boulinga vakare
Milda parašė:
sveikos mamosziuriu susitikima planuojat
noreciau ir as,bet vakar prasidejo sedimojo nervo uzdegimas man...tai vos paeinu,vyras kelesi nakti prie rugiles,nes pakelt nieko negaliu...o ka cia kovo 8 planuojat?
![]()
planuojam eiti boulinga pazaisti, yra dar ir pasiulymas i kluba
bet kuo labaiu arteja ta kovo 8, tuo maziau norinciu atsiranda
Labas rytas
Ziu, ogi visu mazyliai ankstyvi
Musu Eglute visus pakele 7 val., o dabar vel miega, tai prisedau paskaitineti
Dar begsiu pusryciauti.
Alina, mes planuojam su seima vakare eiti i Saules miesta. Kuomet tevelis is darbo gris ir Tomute is darzelio. Tada tiesiai i zmones keliausim
O 11:30 val. su kaimyne eisim pasivaikscioti i Bulvara
sandra28 parašė:
labas rytas, visai butu smagu , kelinta val kas eitu
Alina 1980 susipykot su savim? oras gereja ir prie kompo sedeti butu tikra nesamone![]()
matomai kad su savim pykstuosi : D tai ir sakau kad nesedesiu prie pc
Labas rytas,
As ir mielai prisijungciau i saules miesta, bet kad i paskaitas trauksiu. As labai noriu ten sestadieni apsilankyti, paklausyti ta musu "saules" chora.
O del kovo 8, tai pati kalbejau kalbejau apie kluba, bet gi prisiminiau, kad man kovo 9 i mokykla. Nuo pirmos pamokos vesti... Tai as tada u z boulinga buciau
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai