wweditela parašė:
tai kita savaitike ir susimatysim visossusitarsim kokia diena ir kelinta valanda
ir nebebus geda
ok
wweditela parašė:
tai kita savaitike ir susimatysim visossusitarsim kokia diena ir kelinta valanda
ir nebebus geda
ok
vaidajk parašė:
o kokio jūs amžiaus?
mums 24 ir ne per seniausiai suejo
wweditela parašė:
mums 24 ir ne per seniausiai suejo![]()
man liepa 26 buvo
sveikos.
oho,ateinu,o priplepeta...
tai ka,bene as cia vyriausia?
man jau buvo 28m...
kas kvedarniskes,kas kaimynes
ane,vaida?
o siaip kvedarniskes,rastelkit,kada kuri susibegat,mazu mes vaziuosim i ta puse,gal prisijungsim...bet cia tik tarp kitko sakau
o as jau pamirsau pilviuka savo apvalaina...ir gimdymas jau atrodo taip senai buvo...gera dabar matyt pilvukus
o prie rezimo tenka iprast,mamos instinktas
as ipratus prie naktiniu kelimosi,viena ir kita paziuret,apklot atgal nusispardziusius,mazoji tai kokia savaite nebeatsikelia nakciai pienuko,pratinau nebegert,tai kai prabusdavo-tiutuka paduodavau.bevalgom ryte ir vakare,pries miega.bet jau jauciu,kad tik atsigerimui jis labiau...teks palikt nakciai uzvalgyt turbut
tik kartais piktoka jauciuos...spaudimas labai daznai pakyla,ko iki antro vaikiuko ner buvo,pastojau,ir prasidejo,ir va iki siol...kaip nervoja tai,nes nei is sio,nei is to pakyla-tiesiog net besedint...turejom namie siokiu tokiu problemeliu,teko pasinervot,man mmm po gimdymo pirmos spalio pirmom dienom parejo,paskui po poros geru savaiciu vel,baisios kokios,kosmariskai gausios,5dienas...va ir vel pries savaite prasidejo grazuoles,nesiliauja...tai manau,nuo nervu sitaip jos man durniuoja...reikia pas gydytoja eit bendrai sveikata pasitikrint,ale va,kaip prisiruost...
jo jo jo Sandrut geda kad neateini i svecius oi laukam taves
O su Edita tai siandien smagiai papliurpeme
Galim pas mane susibegti visos trys vietos daug namie
Rasa galim ir tave priimti i kompanija
Beto su praejusiu gimtadieniu Rasyte
. Pasirodo mes ta pacia diena gimusios tik metai skiriasi ot geras sutapimas
As ir pamirsau kaip atrodziau kai laukiaus oi geras jausmas buvo atrodo kad po pilva tada drugeliai skraide
Kaip nestukiu pilvuku gyventojai laikosi?
3 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai