wweditela parašė:
pritariu, kas dar jungiasi?![]()
reikia ziuret kaip silales mamytes, ar butu kaip joms atvaziuot...o kita susitikima galetumem tada silalej surengt
wweditela parašė:
pritariu, kas dar jungiasi?![]()
reikia ziuret kaip silales mamytes, ar butu kaip joms atvaziuot...o kita susitikima galetumem tada silalej surengt
trilogija parašė:
reikia ziuret kaip silales mamytes, ar butu kaip joms atvaziuot...o kita susitikima galetumem tada silalej surengt![]()
jo reikia ziureti ka silales mamytes pasiulys mes kvedarniskes bet kada galim susibegti mano namu durys visada atviros jums
trilogija parašė:
reikia ziuret kaip silales mamytes, ar butu kaip joms atvaziuot...o kita susitikima galetumem tada silalej surengt![]()
na sestu i viena masina ir atlektu, o tada kvedarniskes ir patogu ir pigu
ooo kokie tempai,o kokios naujienos
as tai sutinku,smagu butu.ir kiek vaikuciu kruvoj butu.bet ar namu nenunes paskui toks burys
privaziuot ne taip ir toli jau butu.
del svorio,kaip baltai pavydziu,kam pavyksta greit numest...man tai po fausto nesiseke,grizau i darba,tada nukrito.dabar vel panasiai su svoriu einas,tad pradejau uztat atsilenkimus rimtai,lanka sukti,ir nevalgyt po 19v,nes nezinau,kaip benumest ta lasini...
ir siaip nei as maistu piktnaudziauju,ziuriu senai ka kada su kuo valgau,riboju saldumynus,bandeles,duona.ai zodz...speju,organizmas mano toks...
trilogija parašė:
tada mergaites siulom data, laika ir tiksliavietaas galiu pasiulyt pas save kam tinka
balsuojam
![]()
man tinka pas tave
o data tai nzn kokia cia siulyti man jokio skirtumo per daug nera
trilogija parašė:
tada mergaites siulom data, laika ir tiksliavietaas galiu pasiulyt pas save kam tinka
balsuojam
![]()
ir man tinka pas tave, tik ne si savaitgali ;) ir pasizadu padaryt koki torciuka ;) jei susitikimas tik ne rytoj ;D
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai