zivvi parašė:
aciu labai uz paaiskinimus![]()
Neę blogai
Nepergyvenk. Esu mačius blogą pusę kuri kaip kilimukas atrodo - vien siūlgaliai nenukirpti, tada taip taip, ne kas
zivvi parašė:
Neę blogai
Nepergyvenk. Esu mačius blogą pusę kuri kaip kilimukas atrodo - vien siūlgaliai nenukirpti, tada taip taip, ne kas
zivvi parašė:
Nesipergyvenk del keliu mazgeliu, as dar ne tiek mazgu ir ilgu siulu buvau prisiuvinejusi, kol susiradau patogiausia varianta
mamuler parašė:
Po truputi, po valanda vakarais slenku i prieki, jau puse turiu issiuvinejusi
vov man kaip patinka šitie paukšteliai..norėčiau ir aš juos išsiuvinėti, bet dabar dar turiu du didesnius darbus eilėje..
O kaip tu siuvinėji laikai rėmą rankose?Aš laikaus prisipaudus, arba koja ant kojos ir rėmas, na nelabai patogu..galvoju kaip ten sumąstyt, kad pats stovėtų, bet man reikia, kad ne ant žemės stovėtų.
Antruliukas parašė:
vov man kaip patinka šitie paukšteliai..norėčiau ir aš juos išsiuvinėti, bet dabar dar turiu du didesnius darbus eilėje..
buna stovai tokiems remams, bet nepirkau kol kas. As koja ant kojos vienam remo krastui, o kita remo krasta ant sofos tureklo pasidedu. Man patogu. Jei daug siuvineciau tai jau isigyciau ta stova su didesniu remu. Gal reiks prasyt vyro Kaledoms dovanai.... Dabar tai tokio uztenka
mamuler parašė:
buna stovai tokiems remams, bet nepirkau kol kas. As koja ant kojos vienam remo krastui, o kita remo krasta ant sofos tureklo pasidedu. Man patogu. Jei daug siuvine…
va aš irgi panašiai prisilaikau
bet norėčiau, kad ne ant kelių reiktų o tokių neilgų kojyčių kad fotelyje atsilošus siuvinėti
nemačiau tokių, tik ant žemės statomų arba ant stalo, bet ten rėmas siauras.
Antruliukas parašė:
va aš irgi panašiai prisilaikaubet norėčiau, kad ne ant kelių reiktų o tokių neilgų kojyčių kad fotelyje atsilošus siuvinėti
nemačiau tokių, tik ant žemės st…
Yra su koja uzspausti sėdint
dar kazkas panašaus i šita ;) 
As su šitu lovoj pusiau gulom siuvinejau
Antruliukas parašė:
va aš irgi panašiai prisilaikaubet norėčiau, kad ne ant kelių reiktų o tokių neilgų kojyčių kad fotelyje atsilošus siuvinėti
nemačiau tokių, tik ant žemės st…
Tai gali susikuti modeli ir paprasyti kokio medzio meistrelio, kad padarytu. Gal net artimuju tarpe yra nagingas zmogus.
ievka parašė:
Yra su koja uzspausti sėdintdar kazkas panašaus i šita ;)
As su šitu lovoj pusiau gulom siuvinejau :D…
o geras, tokio net nemačiau
ievka parašė:
Yra su koja uzspausti sėdintdar kazkas panašaus i šita ;)
As su šitu lovoj pusiau gulom siuvinejau :D…
as isivaizduoju, kad cia atsisedamas... ten apacioj uzsedi su savo "madam sedziu" ir siuvineji
mamuler parašė:
as isivaizduoju, kad cia atsisedamas... ten apacioj uzsedi su savo "madam sedziu" ir siuvineji![]()
As ir parasiau kad yra su koja kur ir arba dar kazkas panasaus i sita.
O sita nebutinai su sikniuku uzspaust. Jis gali buti ir is sono naudojamas ir su koja uzspaudziamas.
23 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai