zosyte-Vilnius parašė:
reiskia as kitam pasauly gyvenu. nes ir pati kiek ligoninej gulejus, ir gimdziau be kysiu, ABU beje, ir siuntimus visada gaunu..
tikrai gal kitam pasaulyje, jei nežinote, kad gydytojų dauguma kyšininkai
zosyte-Vilnius parašė:
reiskia as kitam pasauly gyvenu. nes ir pati kiek ligoninej gulejus, ir gimdziau be kysiu, ABU beje, ir siuntimus visada gaunu..
tikrai gal kitam pasaulyje, jei nežinote, kad gydytojų dauguma kyšininkai
zosyte-Vilnius parašė:
labai klystate, kad neturejau ir neturiu, ir sutikau nerealiai gerus zmones, kurie dare viska be jokiu kysiu..
Na tai jums labai pasiseke. Su kuo ir sveikinu.
O va a.a. Drezu vaikui - nepasiseke, ne pas tokius nerealiai gerus zmones papuole, kurie viska dare gerai.
Taip kad baikim sita pokalbi, nes sakau, kol viskas gerai (ar bent jau nera maksimaliai blogai) viskas kitaip atrodo.
O ir tema cia kita.
zosyte-Vilnius parašė:
nu sorry, as nepazistu nei vieno, kuris ruko kontrabandines cigaretes, net neisivaizduoju, kur gaut![]()
Na tai kas kad JUS nepazistat?
Gal ziniu neziurite? Vis randa ir randa muitinese furose ar ktame transporte uzsleptas, kontrabanda gabenamas, simtu tukstanciu vertes! Tai kam jos vezamos? Na tikrai ne jusu pazistamiems, kuriems parduotuveje ne per brangu
BonBon parašė:
Gal ziniu neziurite? Vis randa ir randa muitinese furose ar ktame transporte uzsle…
aš tik kelis pažįstu , kurie iš parduotuvės rūkytų
na gal varėnos, alytaus tokia geografinė padėtis, kad kontrabanda ranka pasiekiama
mamuliss parašė:
skaiciau as tas sudetis,bet jau kaip cia buvo prideje,tai sudeti tokiu dalyku nei vienam skiepe nemaciau![]()
O kaip skiepe ieškojote? Prieš saulę ampulę laikėte ir žiurėjote?
Visos skiepų sudėtys čia puvo pateiktos iš gamintojo pateikto skiepo informacinio lapelio.
Pvz.: penkiavalentės vakcinos sudėtis (18 psl. pažiūrėkite):
www.gsk.ca/english/docs-pdf/product-monographs/Infanrix-IPV-HIB.pdf
BonBon parašė:
Gal ziniu neziurite? Vis randa ir randa muitinese furose ar ktame transporte uzsle…
taip, televizoriaus as praktiskai neziuriu
ir kriminalines kronikas skaitau labai retai. geriau paskaitau gera knyga ar vaikams pasaka.. tai manau, daug geriau, nei i save traukti neigiamas mintis.
gal pradedam nuo to , kad dauguma mano pazistamu neruko. svelnaii tariant, didzioji dauguma. todel ir nezino nieko apie kontrabandines cigaretes
eckute parašė:
tikrai gal kitam pasaulyje, jei nežinote, kad gydytojų dauguma kyšininkai![]()
maza pastaba- JUSU sutiktu gydytoju
man pasiseke, ir tikiuosi, taip pat seksis toliau. labai linkiu to sau, ir savo vaikam. o kai nematau kysiu aplink, ir pasaulis sviesesnis, ir zmones geresni, ir samokslo teoriju maziau..
zosyte-Vilnius parašė:
maza pastaba- JUSU sutiktu gydytoju![]()
gal tikrai tik aš tokius sutinku
ir mano aplinkiniai
ir čia td ne viena gimdžiusi už pinigus
ir šiaip kam kuria tas temas kiek kainuoja operacija, kiek mokėti už gimdymą
Dulia parašė:
"Kitas dažnai girdimas pasakymas, esą skiepai – „nenatūralūs“. Iš tikrųjų natūralesnę priemonę vargu ar rastume – ramunėlių arbata yra daug svetimesnė organizmui, n…
natūrali
beždžionių dnr, vištų kiaušiniai, aborto liekanos
viskas natūralu
dar nepaminėjau aliuminio, gyvsidabrio, jie tikriausiai gamtoje randami, o tai irgi natūralu
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai