Vai2lka parašė:
Geriau neskaityt![]()
Aš jau keikiau save, kad dėjausi, 2mėn smarkiai kraujavau, ir dufastoną gėriau, ir…
Tame ir bėda,jau prisiskaičiau,kaip visa info iš galvos dabar pašalinti 🙈
Vai2lka parašė:
Geriau neskaityt![]()
Aš jau keikiau save, kad dėjausi, 2mėn smarkiai kraujavau, ir dufastoną gėriau, ir…
Ilona Seda parašė:
Skaitykit mūsų šviežius komentarus. Viskas bus gerai.
Lauksmė parašė:
Skaitykit mūsų šviežius komentarus. Viskas bus gerai.
Sėdžiu dabar prie kabineto,laukiu kol pakvies,bet noriu pabėgti 🥺 Jau net bloga darosi 🥺
Ilona Seda parašė:
Sėdžiu dabar prie kabineto,laukiu kol pakvies,bet noriu pabėgti 🥺 Jau net bloga darosi 🥺
Tai ir nesidėkite. Nelabai suprantu tokių pasisakymų.
Ilona Seda parašė:
Mirena dažniausiai yra skiriama gydymo tikslais. Ir klausimas kuo tada pasitikėti? Gydytoju ar forumo atsilepimais?
Jeigu bus blogai, išsiimsite. Bet žinokite, kad labai daug priklauso ir nuo pačio nusiteikimo, nuo moters psichologinės būklės. Jei matysit visur tik juodą, tai ir bus juoda... Daugiau pozityvo.
Aš kol kas dėl Mirenos, nesigailėjau nei vienos dienos.
Mano gyvenimo kokybė pagerėjo 100 kartų dėl mėnesinių.
Vai2lka parašė:
Geriau neskaityt![]()
Labai dėl Jūsų smagu.
Kad viskas nurimo.
avietuke parašė:
Tai ir nesidėkite. Nelabai suprantu tokių pasisakymų.
Tik dalinuosi savo pojūčiais,deja bet esu žmogus kuris labai viską ima į galvą.... Nors šiaip stengiuosi visada į viską žiūrėti pozytiviai. Į šita forumą atėjau,nes domino kitu moterų patirtis, o perskaičius tiek neigiamos info pasidarė nejauku,kilo abejonių,o,bet,tačiau.... Ir žinokit taip iš šono atrodau kaip dėmesio reikalaujantis žmogus,bet kartais tas tvirtas kito žmogaus palaikymas suteikia drąsos. O dėtis man ją reikejo dėl sveikatos,tai kad pasirinkimo mažai 🙈 Bet viskas jau praėjo,nuėjau,įdėjo,tikiuosi gyvensiu 🙈
Ilona Seda parašė:
Tik dalinuosi savo pojūčiais,deja bet esu žmogus kuris labai viską ima į galvą.... Nors šiaip stengiuosi visada į viską žiūrėti pozytiviai. Į šita forumą atėjau,nes…
Gyvensit tikrai.
O kas labiausiai išgąsdino?
O prieš tai naudojot kokią kontracepciją?
Lauksmė parašė:
Gyvensit tikrai.O kas labiausiai išgąsdino?
Labiausiai išgąsdino kas kai kurioms vyksta po įdėjimo,tai yra kraujavimai po puse metu,pilvo galvos skausmai,plaukų slinkimai ir t.t. Iki šiol esu tik viena karta gydyta kontraceptikais paauglystėje.
Ilona Seda parašė:
Labiausiai išgąsdino kas kai kurioms vyksta po įdėjimo,tai yra kraujavimai po puse metu,pilvo galvos skausmai,plaukų slinkimai ir t.t. Iki šiol esu tik viena karta …
Žinokit virš 15m vargstu su migrena, labiausiai dėl jos bijojau.
Dar tik du mėn, bet per juos, vietoj 10-12, tik 2 dienas tebuvo... bijau dar džiaugtis, bet...
5 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai