Saulyte79 parašė:
Per kiek laiko pavyko susimažinti iki normų?
Per menesi. Viena menesi buvo 3,7 gal.. kita menesi jau 2,1 bet tik kai paklausiau nares meshka kaip gerti tabletes. Ir kitu moteru patarimu..
Saulyte79 parašė:
Per kiek laiko pavyko susimažinti iki normų?
Per menesi. Viena menesi buvo 3,7 gal.. kita menesi jau 2,1 bet tik kai paklausiau nares meshka kaip gerti tabletes. Ir kitu moteru patarimu..
BelieveInMiracles parašė:
Gal galite pasidalinti? 😊 aš šiandien buvau pas endo ir ji paklausia su kuo užsigeriu vaistus atsakiau kad dažniausiai su mineraliniu vandeniu tai sake labai blogai ir del to jis man pakilti galejo 🙈 sake tik su vandeniu!
Saulyte79 parašė:
O ar tiesa kad padidinus iš 50 Mg i 75mg vaistai pradeda veikti po 2 men.? Nes paklausus ar galesiu po mėnesio laiko pasidaryti ir ziureti ar krenta tai atsakė kad …
Nevisai tiesa. Pakoregavus doze tth iskart pradeda kisti, bet pilnas poveikis pasimato po 1-2 men.
Saulyte79 parašė:
Gal galite pasidalinti? 😊 aš šiandien buvau pas endo ir ji paklausia su kuo užsigeriu vaistus atsakiau kad dažniausiai su mineraliniu vandeniu tai sake labai blogai…
Oi.. visus vaistus reikia uzsigerti tik vandenuku. Jokiu mineralinuu. Ir isgere palaukite,nieko negerkite ir nevalgykite geriausia valanda . As taip darau. Man lb nukrito ir dziuagiuosi. Laikosi visada toks dabar. Isgeriu 7 val ryte. 8 pusryciai. Mano dozes man nelabai ir pradzioj buvo. Ir valgiau per anksti,kava geriau. Tada suzinojau cia,kad klaida darau valgydama ir gerdama. Valandai nepraejus. Delto nesisavina vaistas. Ir aisku dozes. Man jas koregavo kas menesis. Pradzioj geriau po viena..25 mg. Visas dienas. Poto dave 5 dienas po 1 tbl (25mg) ,dabar geriu 4 dienas po 1 tbl(mg) ir tris dienas po 2tbl(50mg) ir kas menesis tiriuosi. Taip skirta gydytojo.
BelieveInMiracles parašė:
Oi.. visus vaistus reikia uzsigerti tik vandenuku. Jokiu mineralinuu. Ir isgere palaukite,nieko negerkite ir nevalgykite geriausia valanda . As taip darau. Man lb n…
Ačiū ☺️
Saulyte79 parašė:
Ačiū ☺️
🌻😊
Jola. parašė:
Laba. Kovo 1d ft4 ir ft3 blogi bei tth 16 per 10d su 50 mcg nukrito iki 6.93 o dabar geriant toliau 50mcg 6.09tačiau ft4 geras jau. gal jau kelt ant 75mcg tiro…
Jeigu planuojate nestuma, tth reiketu dar mazinti. Bandykite gerti po 75mg ir kartoti tyrimus po 3-4sav.
Meshka parašė:
Jeigu planuojate nestuma, tth reiketu dar mazinti. Bandykite gerti po 75mg ir kartoti tyrimus po 3-4sav.
Taip ir darysiu aciu 🥰
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai