ATKE parašė:
- Mama, kodel tu taip neteisingai sakai - šaligatvis? Turi buti šaligatvė.
- Nu kad nėra tokio žodžio, yra tik šaligatvis.
Logiska jei gatve, tai turi buti saligatve
ATKE parašė:
- Mama, kodel tu taip neteisingai sakai - šaligatvis? Turi buti šaligatvė.
- Nu kad nėra tokio žodžio, yra tik šaligatvis.
Logiska jei gatve, tai turi buti saligatve
siandien juokas sueme. vyras parejo is darbo sako eisiu i parduotuve su mazaja. dukra isgirdo ir rodo i vezima kad va reik eiti. apmoviau batus striuke kepure, o vyras vis kuicias, tai i wc tai kojines pasikeisti, o as ji skubinu, sakau nu greiciau tu ten vaikas sukais. tai dukra irgi gelbejo tevui, atnese dzinsus batus megstini mobilu viska sukrove prie laiptu ir laukia. vyras isejo ziuri, sakau belieka tiesiai i kelnes ir batus sokt ir busi gatavas :DDDD vyras apsirenge ant greicio dukra i vezima ir ploja tevui :))))
Buvome bažnyčioje,kol laukem mišiu stovim lauke visa šeima..o mažasis(2m4men)sako ,o koks didelis malunas(ant kryziaus),kaip pradejom juoktis
!jam malunai labai patinka knygutese visad ziurineja
Pradejo lankyt darzeli ,taigi prisiziuri visokiu idomybiu!!!!Zodziu apsipirkinejam parduotuveje,arsisuku i maziuka ziuriu valgo kazka ,sakau ka cia valgai?o tas taip garsiai atsako !!!SNAGLY(snargly)net pardaveja nesusilaike zvengt pradejo!o valge saldainiuka sese padave kol nemaciau,
Sandraem parašė:
Buvau ir as kirpcius nusikirpus pries pat dedes vestuves, visi ruoses puoses i baliu tai kaip as nepasipuosiu pasiemiau zirkles ir pasipuosiau![]()
As tai gal antroj klasej kai buvau, kazkur nuklausiau kad jei plaukus nuskuti jie tankesni atauga... Tai paemus antakius nusikirpau ir blakstienas
rituciuks parašė:
As tai gal antroj klasej kai buvau, kazkur nuklausiau kad jei plaukus nuskuti jie tankesni atauga... Tai paemus antakius nusikirpau ir blakstienas![]()
rituciuks parašė:
As tai gal antroj klasej kai buvau, kazkur nuklausiau kad jei plaukus nuskuti jie tankesni atauga... Tai paemus antakius nusikirpau ir blakstienas![]()
gal galite pasakyti kaip rezultatas ? :DDDD
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai