Urtė... parašė:
Merginos, kurios neužilgo gimdys, prašau pasidalinti atsiliepimais kai jau pagimdysit, būsiu dėkinga![]()
Gimdžiau prieš 3mėn, galite parašyti asmeniškai, jei kas domina.
Josvainių g. 2, KaunasUrtė... parašė:
Merginos, kurios neužilgo gimdys, prašau pasidalinti atsiliepimais kai jau pagimdysit, būsiu dėkinga![]()
Jurpas parašė:
Pas Kavaliuniene gindysite?
Nesitariau. Pas ką papulsiu, pas tą. Tiesiog aš pas ją buvau privačiai. Susitarėm kad aprodys akušerinį. Ir db nuvažiuoju kartais pasitikrint, kai budi. 🙂
Rasuolle parašė:
Gimdysiu pirmą kartą, tai leliukų priežiūra ( maudymas, pamperso keitimas, bambutės priežiūrair.tt.), žindymas man nežinomi.
ar viskas 2oje ligoninėje paaiškinama, pamokinama ir t.t.? ar tikrai vyrui bus leidžia pasilikt.
Ačiū už atsakymus
Urtė... parašė:
Gimdysiu pirmą kartą, tai leliukų priežiūra ( maudymas, pamperso keitimas, bambutės priežiūrair.tt.), žindymas man nežinomi.
Vyras tikrai gales likti, tik tures susimoket lyg 5eur uz nakti. Jei visko klausit, viska ir paaiskins, pamokins. Bet tos teorines zinios neprilygs jusu pacios praktikai 😊
Urtė... parašė:
Paaiškina viską ir tikrai išsamiai, tikrai daug dėmesio gavom. O vyras gali likti, tik mokamai.
Anzelikangell parašė:
Vyras tikrai gales likti, tik tures susimoket lyg 5eur uz nakti. Jei visko klausit, viska ir paaiskins, pamokins. Bet tos teorines zinios neprilygs jusu pacios prak…
Puiku, svarbu , kad gali likti nors ir mokamai
Ar nors vienai is gimdziusiu sioje ligonineje, NEBUVO ivestas periferines venos kateteris?
Ar nors vienai, buvo taip, kad nrsvirkste anei kokio vaisto pro ji?
Po susirasinejimo su viena cia atlikusia praktikante susidare ne koks ispudis, kad nebuna nei vieno NEmedikamentinio gimdymo.
Ir trecias klausimas, ar nors vienai buvo leista pasirinkti vertikalia gimdymo padeti?
Linutas parašė:
Ar nors vienai is gimdziusiu sioje ligonineje, NEBUVO ivestas periferines venos kateteris?
Vaje vaje kateteri veda visada, jei kartais istiktu kokia nelaime. Gali juk likt nepanaudotas. O jei atsitikus kazkokiai situacijai kai jis turejo buti, butu per velai suleisti vaistai- tai tada kaltu ieskotumet
ot tauta. Gimdymo nesuplanuosi, tai gal geriau apsidrausti.
Padeti gimdymo leidzia visur rinktis. Nieks per prievarta juk nieko nedaro. Nori gimdyt stovedama taip ir daryk
_kamane_ parašė:
Vaje vaje kateteri veda visada, jei kartais istiktu kokia nelaime. Gali juk likt nepanaudotas. O jei atsitikus kazkokiai situacijai kai jis turejo buti, butu per ve…
Linutas parašė:
Na tikrai nevisada, per antrąjį gimdymą nevedė jokių man kateterių ir neleido jokių medikamentų (bet tikrai ne dėl to, kad aš būčiai prašius to nedaryti). 😊
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai