RSPS parašė:
Aš urgi planuoju ten gimdyti. Gal žinot kokį turėtinų daiktų sąrašą? Kaip su epidūru ten?
Su epidūru problemų nėra, tik aš nespėjau gauti.
Josvainių g. 2, KaunasRSPS parašė:
Aš urgi planuoju ten gimdyti. Gal žinot kokį turėtinų daiktų sąrašą? Kaip su epidūru ten?
Su epidūru problemų nėra, tik aš nespėjau gauti.
RSPS parašė:
Daiktai kaip ir visur, tik rekomenduočiau turėti savo pleduka leliukui kloti, nes kaldrytes ten nemielos, dar galite turėti kokį flanelini patiesaliuka ar kokį koks jums atrodo tinkamas, tai labai gerai pasitiest pas save į lova kai maitini ir su juo perkelti į lovyte. Maistas skanus. Galit pasiimt arbatos, nes yra virtuvėlėje virdulys. Epidiura jei dar galima suleidzia be jokių diskusijų. 😊
Urtė... parašė:
Merginos, kurios neužilgo gimdys, prašau pasidalinti atsiliepimais kai jau pagimdysit, būsiu dėkinga![]()
O būtent kas domina? Parašykit asmeniškai 😊
RSPS parašė:
Man dėl daiktų tai sakė neapsikrauti ir nesusivežti pusės namų 😁 gimdymui duoda naktinius ir chalatą. Leliukui svarbiausia turėt vilnones kojines ir pampersą. Čia į gimdyklą. O epidūras sakė, nemokamas. Jei tik įmanoma, gausit 🙂
Gabukass parašė:
Sveikos kaip su palatom ? Ar palatoj guli su kitom mamytem ? Ar ne ?
Po viena guli
Maljorka82 parašė:
Man dėl daiktų tai sakė neapsikrauti ir nesusivežti pusės namų 😁 gimdymui duoda naktinius ir chalatą. Leliukui svarbiausia turėt vilnones kojines ir pampersą. Čia į…
O mane gasdkno lad ten jo nelabai nork duot. As vis dar klaidzioji tarp antros ir krikscionisku kur gimdyt
Danii parašė:
O būtent kas domina? Parašykit asmeniškai 😊
Parašiau Jums
sauliagele parašė:
O mane gasdkno lad ten jo nelabai nork duot. As vis dar klaidzioji tarp antros ir krikscionisku kur gimdyt
Aš pas Kavaliūnienę ten nuvažiuoju. Tai jos klausiau dėl epidūro. Sakė, jis nemokamas. Jeigu viskas gerai, tai suleidžia visad, jei prašai.
Maljorka82 parašė:
Aš pas Kavaliūnienę ten nuvažiuoju. Tai jos klausiau dėl epidūro. Sakė, jis nemokamas. Jeigu viskas gerai, tai suleidžia visad, jei prašai.
Pas Kavaliuniene gindysite?
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai