Dhany parašė:
man nori atsiust is Lietuvos i Anglija.Va nezinau ar Lt yra toks Opal![]()
nu lt tikrai nera opal"
Dhany parašė:
nu lt tikrai nera opal"
Dhany parašė:
ai is lt i anglija,tai net nezinau zinok..jei turi lt kortele tai tegu imeta i ja
saulela parašė:
ai is lt i anglija,tai net nezinau zinok..jei turi lt kortele tai tegu imeta i ja![]()
Na zinai mano mociutei sunku isaiskint kur ir kaip,tai galvoju paprasciausiai man i kortele
Dhany parašė:
Na zinai mano mociutei sunku isaiskint kur ir kaip,tai galvoju paprasciausiai man i kortele![]()
na tik jei turi lt kortele, nes man is lt pinigus siuncia jai man reik tai i lt kortele
saulela parašė:
na tik jei turi lt kortele, nes man is lt pinigus siuncia jai man reik tai i lt kortele![]()
ne nera lt korteles
nebent tik grinuosius man i angliska kortele imest
Dhany parašė:
ne nera lt kortelesnebent tik grinuosius man i angliska kortele imest
![]()
del sito tai nezinau zinok,kaip cia galima,gal tegu snoro bankiuke pasidomi
saulela parašė:
del sito tai nezinau zinok,kaip cia galima,gal tegu snoro bankiuke pasidomi
oke,aciu
Labas rytelis visoms
Sveika grizus namo,Ilonka
Sian LT darbo diena, tai vyras truputi padirbes ir vaziuosim i Siaulius po parduotuves pasitrankyt,kol dar galiu
Noriu paieskoti spinteliu baltu prie nukaltos metalines lovos. Tokio truputi senovinio stiliaus,bet siaubas,kokios jos brangios. Tikiuos,gal jau bus prasideje kokios prieskaledines nuolaidos ar pan...
Ir aplamai tokias baisiai sunku surasti...
labas rytas
O as siandien lovoj gulesiu , raudona arbata su vanile , didele nosine (kaip ranksluostis) kompas ir tel . Tokia nemaloni sloga uzpuole, vakar tik gerkle perstejo o siandien baisus dalykai is nosies bega
Vakar leliui vilnonio vokelio beieskant ir sau uzmaciau merino vilnos patalynes. Jez kad susvaigau, dabar taupysiu kad ir sau ir vaikams patalyne ta nupirkt. Cia gal man ta savijauta irgi paveike tokiu dalyku ieskot
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai