Ruta27 parašė:
xa xa didzioji darbininke, jauciu kalnus griauni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kazkaip prie pc labai nebesedziu tik ijungiu ir viskas,ligoniuka gi namie turiu tai juo rupinuos
pati taipat dabar begi is cia,tad
Ruta27 parašė:
xa xa didzioji darbininke, jauciu kalnus griauni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kazkaip prie pc labai nebesedziu tik ijungiu ir viskas,ligoniuka gi namie turiu tai juo rupinuos
pati taipat dabar begi is cia,tad
tai va taip ir reikejo sakyt ne kad kalnus griauni, o meiles dar nori is vyro
pala kaip antradienis, sakei jodinesi
va kur tavo uzsiimimas
as turiu spet dar paniamniuot, nes uz pusvalandzio ateina pas mane reikalai patys i namus
gerai mamulytes, ziurekit neliudekit, o tu januolyte baik juous man
sveikos mamytes
Tikriausia tokios gimdymo istorijos niekas nepatirs bet stai
Tai va, kaip jums ta diena sakiau, kad man po truputi kazkas prabega, galvojau islauksiu to ketvirtadienio, kada reikes lekti pas gydytoja, bet vyras sako nejuokauk, skambink jai ir ziurek ka sakys, tai va paskambinau sako vaziuok i ligonine kad paziuretu ar ten vandenys. Tai va nuvaziavom ir ka rimtai vandenys bega. Atvaziavo mano gydytoja, susitvarkem visus dokumentus ir nuvede i gimdykla, pasake kad vistiek tie patys 2-3cm atsivere ir jei su tokiu tempu tai ir 2 paras gimdysiu , tai pradejo leisti skatinamuosius, nu pradzioj tai visai cia nieko, viskas gerai, jau link 4cm, pradejau nezinot ka daryti ar rekti ar begti ar sokt pro langa... nu ir ties 5cm jau neiskenciau ir paprasiau kad suleistu nuskausminamus tai kaip paprasiau buvo apie puse 7 lyg, o i ligonine atvaziavau apie puse 4, kad cia valandom orentuotumetes. Tai va kol ten ta anesteziologe viska surase tai ir puse valandos praejo...o as jau net pradejau su kitu pasauliu kalbeti, per migla jau viska tik prisimenu, tai gerai kad vyras papasakoja tai td jau atgaminu, kad ai jo taip buvo... tai va po 7 kazkur 15min baige man leisti tuos nuskausimanamus(jausmo jokio epidura darant, bent jau as nieko nejauciau, o mane ten ir laike ir sake nekvepuoti ), tai siektiek prasviesejo, nes vyras jau ir sako ar man viskas gerai, nes sake buvau siaubingai isbalus, nu jau sakau kazkur skraidziojau , kaip suleido nuskausminamus tada paziurejo kakleli ir jau buvo 6cm atsivere, ir tuo paciu tonus pradejo klausyti, as ten galva vartau i visas puses nieko nesuprantu, matau kad tonai krenta, bet nesuvokiu kad maziukui blogai... varte nuo vieno sono ant kito mane kokia 20min, bande atstatyti toniukus, bet tik pradeda leisti skatinancius per saremi ir viskas, tonai krenta <100... o as visai nesupratau to, dar ten skyriaus vedeja, sako niekaip neislauksim 10cm, td mano gydytoja Laurynui pasake kad tikriausia supranti kad nieko kitaip nebus ir td staigiai staigiai ten mane sutvarke ir jau po 20val kokios 15min man atrodo jau buvau operacinej, bet kad man cezari darys tai irgi net nesupratau, sakau kazkoki apspangusi buvau, tai va o po 20val 23min jau kleckas mano reke ir gavo 10 balu. Personalas visas tai pasitaike superinis, ir akusere sake pati geriausia buvo ir anesteziologe, nu vienu zodziu pasiseke. O per cezari tai sakes ten gydytoja tai dirbo is peties kiek maciau. Paskui po operacijos paaiskino, kad vaikuciui buvo 2k aplink kakla apsisukus virkstele ir per saremi uzsispausdinejo, todel vaikucio tonusai krisdinejo. Bet kadangi viskas buvo operatyviai sureguota tai net nepriduso maziukas, o 10 balu viska pasako, kad geriau nebuna. ( Daktare Lesciova, akusere Lina, II ligonine - nuostabus zmones )
nu va stai kokia mano istorija
Emilija parašė:
sveikos mamytes![]()
![]()
Tai va, kaip jums ta diena sakiau, kad man po truputi kazkas prabega, galvojau islauksiu to ketvirtadienio, kada reikes lekti pas gydytoja, bet vyras sako nejuokauk, skambink jai ir ziurek ka sakys, tai va paskambinau sako vaziuok i ligonine kad paziuretu ar ten vandenys. Tai va nuvaziavom ir ka rimtai vandenys bega. Atvaziavo mano gydytoja, susitvarkem visus dokumentus ir nuvede i gimdykla, pasake kad vistiek tie patys 2-3cm atsivere ir jei su tokiu tempu tai ir 2 paras gimdysiu , tai pradejo leisti skatinamuosius, nu pradzioj tai visai cia nieko, viskas gerai, jau link 4cm, pradejau nezinot ka daryti ar rekti ar begti ar sokt pro langa... nu ir ties 5cm jau neiskenciau ir paprasiau kad suleistu nuskausminamus tai kaip paprasiau buvo apie puse 7 lyg, o i ligonine atvaziavau apie puse 4, kad cia valandom orentuotumetes. Tai va kol ten ta anesteziologe viska surase tai ir puse valandos praejo...o as jau net pradejau su kitu pasauliu kalbeti, per migla jau viska tik prisimenu, tai gerai kad vyras papasakoja tai td jau atgaminu, kad ai jo taip buvo... tai va po 7 kazkur 15min baige man leisti tuos nuskausimanamus(jausmo jokio epidura darant, bent jau as nieko nejauciau, o mane ten ir laike ir sake nekvepuoti ), tai siektiek prasviesejo, nes vyras jau ir sako ar man viskas gerai, nes sake buvau siaubingai isbalus, nu jau sakau kazkur skraidziojau , kaip suleido nuskausminamus tada paziurejo kakleli ir jau buvo 6cm atsivere, ir tuo paciu tonus pradejo klausyti, as ten galva vartau i visas puses nieko nesuprantu, matau kad tonai krenta, bet nesuvokiu kad maziukui blogai... varte nuo vieno sono ant kito mane kokia 20min, bande atstatyti toniukus, bet tik pradeda leisti skatinancius per saremi ir viskas, tonai krenta <100... o as visai nesupratau to, dar ten skyriaus vedeja, sako niekaip neislauksim 10cm, td mano gydytoja Laurynui pasake kad tikriausia supranti kad nieko kitaip nebus ir td staigiai staigiai ten mane sutvarke ir jau po 20val kokios 15min man atrodo jau buvau operacinej, bet kad man cezari darys tai irgi net nesupratau, sakau kazkoki apspangusi buvau, tai va o po 20val 23min jau kleckas mano reke ir gavo 10 balu. Personalas visas tai pasitaike superinis, ir akusere sake pati geriausia buvo ir anesteziologe, nu vienu zodziu pasiseke. O per cezari tai sakes ten gydytoja tai dirbo is peties kiek maciau. Paskui po operacijos paaiskino, kad vaikuciui buvo 2k aplink kakla apsisukus virkstele ir per saremi uzsispausdinejo, todel vaikucio tonusai krisdinejo. Bet kadangi viskas buvo operatyviai sureguota tai net nepriduso maziukas, o 10 balu viska pasako, kad geriau nebuna. ( Daktare Lesciova, akusere Lina, II ligonine - nuostabus zmones )nu va stai kokia mano istorija
saunuole, kad tiek iskentei
s veikinu kuo nuosirdziausiai
jetau visom skirtingai tie gimdymai praeina, man su pirmu ir lb negerai buvo paciai
bet jau viskas praeity
db tik dziaukis leliuku, aukit sveiki, stiprus, ir daug daug pienelio linkiu
o kur cia 2 ligonine? klp?
Emilija parašė:
sveikos mamytes![]()
![]()
Tai va, kaip jums ta diena sakiau, kad man po truputi kazkas prabega, galvojau islauksiu to ketvirtadienio, kada reikes lekti pas gydytoja, bet vyras sako nejuokauk, skambink jai ir ziurek ka sakys, tai va paskambinau sako vaziuok i ligonine kad paziuretu ar ten vandenys. Tai va nuvaziavom ir ka rimtai vandenys bega. Atvaziavo mano gydytoja, susitvarkem visus dokumentus ir nuvede i gimdykla, pasake kad vistiek tie patys 2-3cm atsivere ir jei su tokiu tempu tai ir 2 paras gimdysiu , tai pradejo leisti skatinamuosius, nu pradzioj tai visai cia nieko, viskas gerai, jau link 4cm, pradejau nezinot ka daryti ar rekti ar begti ar sokt pro langa... nu ir ties 5cm jau neiskenciau ir paprasiau kad suleistu nuskausminamus tai kaip paprasiau buvo apie puse 7 lyg, o i ligonine atvaziavau apie puse 4, kad cia valandom orentuotumetes. Tai va kol ten ta anesteziologe viska surase tai ir puse valandos praejo...o as jau net pradejau su kitu pasauliu kalbeti, per migla jau viska tik prisimenu, tai gerai kad vyras papasakoja tai td jau atgaminu, kad ai jo taip buvo... tai va po 7 kazkur 15min baige man leisti tuos nuskausimanamus(jausmo jokio epidura darant, bent jau as nieko nejauciau, o mane ten ir laike ir sake nekvepuoti ), tai siektiek prasviesejo, nes vyras jau ir sako ar man viskas gerai, nes sake buvau siaubingai isbalus, nu jau sakau kazkur skraidziojau , kaip suleido nuskausminamus tada paziurejo kakleli ir jau buvo 6cm atsivere, ir tuo paciu tonus pradejo klausyti, as ten galva vartau i visas puses nieko nesuprantu, matau kad tonai krenta, bet nesuvokiu kad maziukui blogai... varte nuo vieno sono ant kito mane kokia 20min, bande atstatyti toniukus, bet tik pradeda leisti skatinancius per saremi ir viskas, tonai krenta <100... o as visai nesupratau to, dar ten skyriaus vedeja, sako niekaip neislauksim 10cm, td mano gydytoja Laurynui pasake kad tikriausia supranti kad nieko kitaip nebus ir td staigiai staigiai ten mane sutvarke ir jau po 20val kokios 15min man atrodo jau buvau operacinej, bet kad man cezari darys tai irgi net nesupratau, sakau kazkoki apspangusi buvau, tai va o po 20val 23min jau kleckas mano reke ir gavo 10 balu. Personalas visas tai pasitaike superinis, ir akusere sake pati geriausia buvo ir anesteziologe, nu vienu zodziu pasiseke. O per cezari tai sakes ten gydytoja tai dirbo is peties kiek maciau. Paskui po operacijos paaiskino, kad vaikuciui buvo 2k aplink kakla apsisukus virkstele ir per saremi uzsispausdinejo, todel vaikucio tonusai krisdinejo. Bet kadangi viskas buvo operatyviai sureguota tai net nepriduso maziukas, o 10 balu viska pasako, kad geriau nebuna. ( Daktare Lesciova, akusere Lina, II ligonine - nuostabus zmones )nu va stai kokia mano istorija
ogo
na ir istorija,kazkaip man baisiai
bet tau gerai,nelabai ka supratai kaip sakei
na svarbiausia kad jau viskas praeity,ir lelius sveikutelis. saunuole
kaip dabar jautiesi?kaip leliukas?ramus?kaip su pieneliu reikalai?
jolkadk parašė:
Gryzau ir asnamucius susitvarkaiu, blizga visi kampai, galeciau jau ir gimdyt vaziuot
![]()
na ziurek neprisikalbek
jaunoji parašė:
na ziurek neprisikalbek![]()
![]()
kad tik eitu taip pririskalbet, tai kalbeciau ir kalbeciau
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai