Orchide parašė:
o tu nesakyk ,kad vaikuibeja nuo ausies uzdegimo vaistai tiek vaikui ar suaugusem tinka vienodai.
sakai vienodai tinka ir tiem ir tiem?
Orchide parašė:
o tu nesakyk ,kad vaikuibeja nuo ausies uzdegimo vaistai tiek vaikui ar suaugusem tinka vienodai.
Ruta27 parašė:
aisku
Orchide parašė:
aisku
lekiu greit bandyt
Ruta27 parašė:
lekiu greit bandyt
jo tinka tiek waimams tiek suaugusiems,tik persiziurek info lapely kokiu kiekiu ir kiek kartu galima maziems kudikeliams wartoti
Ruta27 parašė:
buvau pas gp dar, patikrino vel,tai prirase antibiotiku...
oj tos gyd su sawo jobanais antibijotikais,kisa pastowiai juos
WYSNIA parašė:
oj tos gyd su sawo jobanais antibijotikais,kisa pastowiai juos
![]()
pas mus ir taip neleidzia,neraso antibiotiku, kiti panos spec prase, ne visi rase, neleido... o sita man israse, net nzn, nors kelis kart buvom jau, ir sake nereik, bet snd patikrini sako reik... nes blogiau...
vaikas tikrai draskes, manau jam ten nera taip paprasta
Ruta27 parašė:
pas mus ir taip neleidzia,neraso antibiotiku, kiti panos spec prase, ne visi rase, neleido... o sita man israse, net nzn, nors kelis kart buvom jau, ir sake nereik, bet snd patikrini sako reik... nes blogiau...
vaikas tikrai draskes, manau jam ten nera taip paprasta
nu nbent jam pablogeje,nes zinau tokiu gyd kurios reikia ar nereikia israsineja juos tik liga diagnozawus
WYSNIA parašė:
nu nbent jam pablogeje,nes zinau tokiu gyd kurios reikia ar nereikia israsineja juos tik liga diagnozawus![]()
Uk tokiu gyditoju nera..nebent lietuvelej
Cia antibijotikus israso kaip tikrai beju jau nebegalima apseiti....
Orchide parašė:
Uk tokiu gyditoju nera..nebent lietuvelej
Cia antibijotikus israso kaip tikrai beju jau nebegalima apseiti....
tai sakau ne viena pana norejo jau kad israsytu antibiotiku, nerase, sako nereik, jos pacios eidavo per daktarus tiesiog...
tai mano daktare jau pora kart buvau juk, sake nereik antibiotiku, mazai yra, snd patikrino tai sako jau reik... vadinas nieko gero, nes tikrai naktis buvo ziauri vien palei ta galejau suprast kad blogiau... tai blogiau nebus, jei reik tai reik...
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai