lelyte-uogyte parašė:
pritariu Rutai,visi vaikuciai vasarinukai,tokie nuostabus,ypac mano zentas Neidukas![]()
oj aciu
zentelis princypu kalna turi, gales Leja auklet ji
lelyte-uogyte parašė:
pritariu Rutai,visi vaikuciai vasarinukai,tokie nuostabus,ypac mano zentas Neidukas![]()
oj aciu
zentelis princypu kalna turi, gales Leja auklet ji
Gintaregabija parašė:
kuo jus maitinat tuos vaikucius kad pas jus jie sitai auga ?mielemis ?
maniske vos 75cm ir virs 9 kg, na pries menesi buvo va rytoi eisim pas daktare paziuresim kiek paaugo
![]()
genai cia turbut veikia
be to mes vaiksciot tik virs metu pradejom, iki tol nei ropojom nei sliauziojom, tad matyt ir sporto truko, gal dabar kai juda tas svoris ne taip sparciai augs
Ruta27 parašė:
mano brolis mokos, db jau praktika nuo snd![]()
as ir noreciau visai ka mokintis, gal kada pavyks, liks laiko tam![]()
visad yra laiko,tik noro reik
martanux parašė:
genai cia turbut veikiabe to mes vaiksciot tik virs metu pradejom, iki tol nei ropojom nei sliauziojom, tad matyt ir sporto truko, gal dabar kai juda tas svoris ne taip sparciai augs
![]()
na maniske 11menesiu ir 3 savaiciu pradejo vaikscioti
seip mazesne kol neropojo storulka lb buvo pradejo ropoti stotis paskui jau ir judet daugiau pakudo kazkiek
Ruta27 parašė:
![]()
![]()
oj aciu
![]()
![]()
![]()
![]()
zentelis princypu kalna turi, gales Leja auklet ji![]()
![]()
isaugs dar,toks saunuolis:))
Gintaregabija parašė:
as ir tipo mokausiantra specialybe bet sawarankiskai
![]()
ir kaip patinka?
lelyte-uogyte parašė:
Verslo vadybagal kas mokesi?:)) as ir nenoreciau,man gerai ir su Leja,pazaist,pamokyt ja,padukt,ji tokia supratinga,kalbu su ja,atrodo,kad ji manes kluso,daug ka jau pati moka,tai taip saunu,dziugu,kad jau didele tokia
nors dar mazute
o kur tas ziadimu kambarys yra? as ir noreciau su Leja kada nuvaziuoti? kada ten lankotes?:))
as tai is Marijampoles tai pas mus yra centre, o kituose miestuose irgi tikriausiai yra
nezinau tiksliai
Gintaregabija parašė:
na maniske 11menesiu ir 3 savaiciu pradejo vaiksciotiseip mazesne kol neropojo storulka lb buvo pradejo ropoti stotis paskui jau ir judet daugiau pakudo kazkiek
![]()
musu pradejo stovet vasario 13:)) ir dantis isaugo tada:DD
as pries pastojant dar buvau i lt islekus, kaip nujausdama,kad ilgai negalesiu kazka besimokint, tai baigiau nagu priauginimo ir dailes kursus kaune. tai bent tiek, gal veliau sukursiu kazka savo, savo kambariuka, bus amno salonas nagu
ai pas mane visokiu minciu
bet dar vis naujo kazko noriu, noreciau mokintis psichologija, jau daug metu noriu, man daug kas yra sakes jau is senai kad man reiktu mokintis nes esu kaip psichologe kai rimtai isikalbam
bet kad cia angliskai labai sunku psichologija mokintis, ten ziauriai sunku, patys anglai nemoka
su vaiku ypac tikrai tiek iskalt butu sunku
Gintaregabija parašė:
na maniske 11menesiu ir 3 savaiciu pradejo vaiksciotiseip mazesne kol neropojo storulka lb buvo pradejo ropoti stotis paskui jau ir judet daugiau pakudo kazkiek
![]()
pas maniske kol nejudejo tai irgi ir pilvas pupsojo ir leskutes su rimbem, o dabar tokia tvirta ir dailiai nulieta
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai