sandriuke parašė:
tai pas jus jauciu saltoka tai kokia plius 12![]()
pas mus va dabar plius 4 tik, o seip ir slapdriba ant savaitgalio pranesa brrr..
beveik pataikei +11
man saltoka palei tokias dienas kurios buvo, jau priprate buvom prie 20
sandriuke parašė:
tai pas jus jauciu saltoka tai kokia plius 12![]()
pas mus va dabar plius 4 tik, o seip ir slapdriba ant savaitgalio pranesa brrr..
beveik pataikei +11
man saltoka palei tokias dienas kurios buvo, jau priprate buvom prie 20
pas mus irgy saltoka,mes bandom sveikti, miega Leja ir vel
isgere vaistuku,gerai,kad viska valgo,vyras smaikstavo,kad kaip uz 2,tai gal greit praeis
dabar quix ipurskiau,ir brontex geriam
pasveiksim
Leja irgy myli suniuka,senele turi,bet kaip atvaziuojam,tai is kart bijo,o paskui jau laksto kartu,gaudynes zaidzia,su kamuoliuku varo,o namie turim pripirta,tai eina,ir sako au,au:DD
Vakar paskaičiau ką prirašėt, bet nebeturėjau jėgų atrašyt, variau į lovą... kažkaip nusikaliau ant vakaro...Nupirkau vakar dukrytei mėsytės, nes jau baiginėjasi, tai kol sumaliau, susisvėriau, kukuliukus pasidariau, o paskui virtuvę nutaškytą valiau, žodžiu krūva reikalų buvo...nu bet šiandien sakiau tinginiausiu
o ką jūs mamytės numačiusios savaitgaliui..?
Lutte, fainuoliukas
sakau, reik ir man jau po truputį žento dairytis, o tai kaip suprantu Neidukas jau užimtas, o keli kavalieriai dar laisvi ar ne..?
Lelyte- uogyte, sveikite
cute parašė:
Labas rytasVakar paskaičiau ką prirašėt, bet nebeturėjau jėgų atrašyt, variau į lovą... kažkaip nusikaliau ant vakaro...Nupirkau vakar dukrytei mėsytės, nes jau baiginėjasi, tai kol sumaliau, susisvėriau, kukuliukus pasidariau, o paskui virtuvę nutaškytą valiau, žodžiu krūva reikalų buvo...nu bet šiandien sakiau tinginiausiu
o ką jūs mamytės numačiusios savaitgaliui..?
![]()
Lutte, fainuoliukas
sakau, reik ir man jau po truputį žento dairytis, o tai kaip suprantu Neidukas jau užimtas, o keli kavalieriai dar laisvi ar ne..?
![]()
Lelyte- uogyte, sveikite![]()
Labas rytas suraitytas, mes dar nevalgem, tik misinio pagerem, tai einu daryt pusrycius neidukui, ir sau kavos
na nzn kad cia buvo jau ne viena marcia, tai nebesuprantu
lyg lelytes dukryte buvo ar ne?
sveika,cute,faini tavo paveiksliukai,net sviesiau cia nuo ju:)) mes sveikstam labai po truputi,si naktis buvo nelabai kokia,3 nakties Leja pradejo labai koseti,tai isgere vaistuku beveik miegodama,taip gaila man jos,o paskui iki 8 miegojo,net nekosejo
bet dabar uzsnudus,tai kosti ir vel,gerai,kad geria daug skysciu,tai gal greiciau issikoses
laukiu,kada pasveiksim
savaitgaliui nieko neplanavau,kaip sakoma "zmogus planuoja,o Dievas juokiasi",tai vat,dabar mums reikalas pasveikti
o del zento,tai as demokratiska,manau ne man spresti koki Leja pasirinks,toks bus:)) bet tai dar gan toli,bus dar tu meiliu,pirmoji darzelyje ir t.t:))
lelyte-uogyte parašė:
sveika,cute,faini tavo paveiksliukai,net sviesiau cia nuo ju:)) mes sveikstam labai po truputi,si naktis buvo nelabai kokia,3 nakties Leja pradejo labai koseti,tai isgere vaistuku beveik miegodama,taip gaila man jos,o paskui iki 8 miegojo,net nekosejobet dabar uzsnudus,tai kosti ir vel,gerai,kad geria daug skysciu,tai gal greiciau issikoses
laukiu,kada pasveiksim
![]()
![]()
savaitgaliui nieko neplanavau,kaip sakoma "zmogus planuoja,o Dievas juokiasi",tai vat,dabar mums reikalas pasveikti![]()
o del zento,tai as demokratiska,manau ne man spresti koki Leja pasirinks,toks bus:)) bet tai dar gan toli,bus dar tu meiliu,pirmoji darzelyje ir t.t:))
tikra tiesa apie tavo posuki zmogus planuoja, o Dievas juokiasi .... nesenai kaip tik girdejau is drauges si posaki
vargsiukes, sveikit kuo greiciau
gera
Ruta27 parašė:
tikra tiesa apie tavo posuki zmogus planuoja, o Dievas juokiasi .... nesenai kaip tik girdejau is drauges si posaki![]()
vargsiukes, sveikit kuo greiciau![]()
gerai,kad bent sian cia kazkas yra,vakar uzejau,nieko neparasyta,vel apleistas forumiukas vasarinuku?:)) oj blem,kaip Leja serga as tada labai debresuoju:(( man baugu,kad nepasidarytu kas blogiau tfuu,tfuu zinoma,bet kaip visada man taip turi nutikti,pernai metais tokiu laiku kaip tik gulejome ir dabar ...tikuosi greit pasveiksim, arbata,vaistukai,persirengiam daznai,tai tikuosi viskas ok bus
gal kas turi kokiu gydymo budu?
vakar dar su Leja buvom keleta minuciu lauke,bet kiek daktarai sako,kad jei nera temperaturos butina eit i lauka,tik,kad tai nepakistu kojos:((
na,taip posakis tas geras,ir gan tikslus,nes dazniausiai tip ir nutinka,geriausiai neplanuoti:))
labas rytas mamules..mes ir ankstyvos siandien
sergantiems sveikatytes.
taip pat ir man jos biski reiketu
sloga didziule negana to dar vakar koset pradejau..kaip nekenciu koset
dar taip skaudziai..lupos raudonos dazyt net nereikia
aciu D kad bent jau gerai apti jauciuos.ne kaip pirmas dienas..kaip as nenoriu siandien niekur varyt,tai ne tas zodis..bet nelabai norisi draugiu pavest
viska jau suorganizavo.bilietai nupirkti): kokie planai jusu dieneles? mes su amelyte dar dribsom abi..muzikos klausom.
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
linkiu toliau augti ir ryškėti