2012.03.31 12:00 (prieš 14 m.)
lutte parašė:
o kas mergaite ziures? na po kiek laiko iprasi, bet pradzia tai sunku, isivazduoju
as jau irgi pagalvoju kaip bus kai reiks gryst dirbt, kaip mazius bus be manes, kaip jam seksis ir t.t. nors sako kad cia mamom didesnis stresas nei vaikam is tikro
o as kartais jau noreciau eit dirbt, iseit i zmones, bet Neidukui bus smugis zinau, del to dar neinu dirbt, nes jis negali nei su kuom but nes cypia be manes tiesiog
kaip reiktu dirbt man kad zinau kaip yra, aiksu gal priprastu, bet nzn keik su kuom buvo, su seneliu nu per menesi gal jau biski buvo prates ir tai ne visada... bet jei as dirbt einu iskart i savaite apie 100 svaru pajamos didesnes butu
galetume daugiau ka leist sau
tai nzn ka daryt , gaila ir vaiko bet gaila ir kad tiek pinigu nusimeta, i savaite tureciau bent 24 val padirbt, part time, anksciau buvo 16, db jau nuo balandzio 24 val, daugiau man ir neapsimoka dirbt, daugiau dirbciau sumazetu pajamos, keistai cia ane?
kuo daugiau dirbi tuo maziau pajamu, bent vienisom mamom. ir aplamai mano drauges vyras eis dirbt part time kai antra vaika pagimdys, kad gautu uz nama pasalpa