Irma28 parašė:
To paties ir as tikiuosi kad pagaliau pamatysiu kas pilvelyje gyvena![]()
Tai jau tikrai
Kosmaras kaip mane spardo mazius, i sonkaulius isiremes atrodo kad tuoj perlaus
Irma28 parašė:
To paties ir as tikiuosi kad pagaliau pamatysiu kas pilvelyje gyvena![]()
Tai jau tikrai
Kosmaras kaip mane spardo mazius, i sonkaulius isiremes atrodo kad tuoj perlaus
na va pasiuvinejau as
pas mane problemele tame kad niekaip spintos neparsivezame, nes jau komoda pilna leliuko drabuzeliu, o musiskiai nebetelpa niekur
as tai perku is savo pinigeliu visus buteliukus, pientaukius nes dar pati uzdirbu, alga kas savaite tai ir pats tas leist pinigelius, o santaupos i masinas
kai pastojau tai iskart sakem kad reikia atsisakyti mums musu masinos nes joje netilps vezimas, tai jau nusipirkom peza
407
bet kaip sakiau mano vyras masinom uzimineja tai jas keicia kaip kojines
o kad vyrai nevairuoja manau didelis minusas yra
mes abu esam vairuojantys ir del to dziaugiuosi
o del gimdymo, pas mane senarijus mini yra sugalvotas
jai pradesiu gimdyti per sesija tai liksiu gimdyti kaune, klinikose, na manau spes atlekti maniskis pas mene i gimdyma jai kas tai ir dalyvaus, nes lb nori, jai jau sesija bus pasibaigusi gimdysiu kretingoj
Sveiko mamos!
as ir darbuojuosi,neriu pleduka kleckui ir zaisliuka toki
kazkuri pergyveno kad neturi dar nieko,as ir neturiu,tik keleta bodziuku nusipirkus,dar visas shopingas laukia tik
nes irgi pirkome masina praeita menesi tai biski issileido pinigeliu...
KAip keistai cia kai kurios skirstotes seimoje pinigus...
pas mus su vyru viskas yra bendrai ir nera "mano ar tavo" pinigai... nu bet kiekvienoj seimoj skirtingai
Adele parašė:
Sveiko mamos!
as ir darbuojuosi,neriu pleduka kleckui ir zaisliuka toki![]()
kazkuri pergyveno kad neturi dar nieko,as ir neturiu,tik keleta bodziuku nusipirkus,dar visas shopingas laukia tiknes irgi pirkome masina praeita menesi tai biski issileido pinigeliu...
KAip keistai cia kai kurios skirstotes seimoje pinigus...pas mus su vyru viskas yra bendrai ir nera "mano ar tavo" pinigai... nu bet kiekvienoj seimoj skirtingai
![]()
Pritariu, Tavo ar mano cia nesamone, pas mus viskas bendrai, gl del to ir kyla konfliktu tokiu, vienam atrodo vieno reikia labiau kitam kito
Kartais gerai butu tureti ir savo pinigeliu tik sau skirtu
sveikutes
nauja tema matau isibegejo-musu vyrai ir nuomoniu skirtumai
vakar pati isitikinau kad vyrai kartais visi vienodi.daugelis jusu pasakojat, kad leliukui (pagal juos) visada spesim suruosti daikteliu.va jau suplanavus buvau kad dekreto pinigeliai bus skirti vaikuciui,o stai mano vyras pareiske kad pridesim prie remonto tuos lt...tai tik apsizliubti norejos..
tikrai...tipo pakaks jo algos,o dar jis po atostogu tai ta normali alga bus tik spali...suprantu jus mergaites del tokio vyru poziurio
Muciacyte parašė:
Labas vakarelis![]()
Manau nesuklydau gal ir vakaras jau![]()
vasara baigiasi-jau galima sakyti kad vakaras
Gintaryte25 parašė:
Pritariu, Tavo ar mano cia nesamone, pas mus viskas bendrai, gl del to ir kyla konfliktu tokiu, vienam atrodo vieno reikia labiau kitam kitoKartais gerai butu tureti ir savo pinigeliu tik sau skirtu
![]()
na pas mus tai nera bendru pinigeliu,bet kaid db nebedirbu tai litus uzdirbs vyras..kaip nervina kai tenka buti priklausomai ir prasineti lt...
12 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai