Irik parašė:
Mes irgi 2011.04.04 tik truputi veliau 14.14![]()
Sveikiname ir jus!Wauw,na pas jus dar daugiau ketvertuku.
Geras zenklas
Dar pas jus maciau ir sis vaikutis visai pagrandukas ,nes vyresni vaikuciai jau dideli!
Irik parašė:
Mes irgi 2011.04.04 tik truputi veliau 14.14![]()
Sveikiname ir jus!Wauw,na pas jus dar daugiau ketvertuku.
Geras zenklas
Dar pas jus maciau ir sis vaikutis visai pagrandukas ,nes vyresni vaikuciai jau dideli!
Ingritta parašė:
Sveikiname ir jus!Wauw,na pas jus dar daugiau ketvertuku.![]()
Geras zenklasDar pas jus maciau ir sis vaikutis visai pagrandukas ,nes vyresni vaikuciai jau dideli!
![]()
Aciukas. Jo mano tie "vaikuciau" jau savo gali tureti
Tavo mergite irgi jau didoka
O ketvertuku tai tikrai daug: mano berniukas gime 44 cm, o man balandzio 11 d. sukako 44 metukai
sveikutes jungites prie musu cia musu daugiau;)
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2011-rugpjucio-meiles-vaisiai/page/583
Ingritta parašė:
Sveikute
Nereikia taip nerimauti.Lialiukas jei gerai istraukia pienuka,tai pienukas vis ir atsigamina tiek kiek reikia.Paciai tik skysciu pakankamai gerti reikia ir daugiau optimizmo,noro maitinti![]()
Labas rytas mamytes
Aciu uz palaikyma
mes tai labai norim kuo ilgiau maitinti, na tikimes taip ir bus
o sakykit kaip jusu leliukai daznai tustinasi?
Musu mazoji princese, tai pagrinde tik slapinasi, ligoninej isejo tas visas mekonijus, o va namie tai pamperse pastebiu tik toki kaip purptelejima nedideli, kad kazkas bandyta daryti
ar taip normalu, o gal turetu daugiau padaryti i pampersa?
Labukas.
Na,jei yra noras tai i rmatinsite ilgai ir busite sveiki
Mano mazyliukas tai ir ligonineje ir dar namuose keleta dienu tustinosi tomis mekonijomis,zaliu tokiu kaip gleiviu kakuciu,o paskui jau kakutis pradejo eiti rusvas,ir dar skystas,puksi vis berniukas po kiekvieno matinimo
Sako,kad buna,jog kudikeliai ir kelias dienas nesitustina,ir tai normalu.Kada jau ilgai ,savaite kokia nedare kakes,tai gal ir reiktu ''padeti''bet tai pas juos visa virskinimo sistema dar tik tvarkosi,tai visko ir pasitaiko...
Irik parašė:
Aciukas. Jo mano tie "vaikuciau" jau savo gali turetiTavo mergite irgi jau didoka
O ketvertuku tai tikrai daug: mano berniukas gime 44 cm, o man balandzio 11 d. sukako 44 metukai
![]()
Na taip ,maniske ir jau i panas ''paishosi''...Nu pas jus tai visas ketvertu parada ziuriu.i rkaip smagu,pirma mazylis Jokubas sves gimtadieni,o paskui mamukas ! Visai smagu pas pacia!
O kaip jau laikotes jus?Kaip pati po gimdymo jautiesi,kaip mazylis auga? Gaila,kad is Vilniaus esi...As is Kauno,,,Butu smagu visai su mazyliais pasivaikscioti,paplepeti apie visus motiniskus rupescius,auginimo politika aptarti
Ingritta parašė:
Na taip ,maniske ir jau i panas ''paishosi''...Nu pas jus tai visas ketvertu parada ziuriu.i rkaip smagu,pirma mazylis Jokubas sves gimtadieni,o paskui mamukas ! Visai smagu pas pacia!
O kaip jau laikotes jus?Kaip pati po gimdymo jautiesi,kaip mazylis auga? Gaila,kad is Vilniaus esi...As is Kauno,,,Butu smagu visai su mazyliais pasivaikscioti,paplepeti apie visus motiniskus rupescius,auginimo politika aptarti![]()
Laikomes neblogai. Mums reikia svori augint, nes gime 2150
Nepakako maitinimo paskutini menesi, ir buvo apsisukes virkstele 4 kartus (cia jau blogas ketvirtukas
). Savo pino nelabai pakanko, tai primaitinu
Naktim miegam nuo 12 iki 6 - 7 valandu
O kaip tau su pienuku? Ar pakanka?
Irik parašė:
Laikomes neblogai. Mums reikia svori augint, nes gime 2150Nepakako maitinimo paskutini menesi, ir buvo apsisukes virkstele 4 kartus (cia jau blogas ketvirtukas
). Savo pino nelabai pakanko, tai primaitinu
Naktim miegam nuo 12 iki 6 - 7 valandu
O kaip tau su pienuku? Ar pakanka?
Na tas blogas ketvertukas jau praeitis
O svorio tai priaugsite,butinai! Saunuoliai,kad gerai nakti miegate ir pacio snenuvargina
Musu gime 3,6 kg,bet kaip ir visi ,numete truputi svorio.Dar nesvereme,ber is zanduku paputlejusiu,pilvuko,kojyciu,rankyciu,pastebiu,kad tvirteja bachuriukas.Neisivaizduoju kaip staigiai turi cia tas svoris augti pas mazylius? Visi skirtingai man atrodo,auga
Uz 2 sav pas gyd.lankytis,ten jau pasvers,ziuresime.man atrodo,kad uztenka to pienuko mums
O jus kokiais misinukais primatinate maziu?
11 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai