anesteziologas parašė:
Šį nemalonų pojūtį sukelia gulint ant nugaros užspausta tuščioji vena ir kraujotakos nepakankamumas smegenyse. Taip pat kraujospūdžio svyravimai. Kol neužgimsta vaikutis, kelias minutes jie tęsiasi. Tik užgimus vaisiui, vena nebespaudžiama, taip pat, nesusireguliavus kraujo spaudimui, galima be žalos vaikučiui, skirti vaistus. Dabar antra klausimo dalis: ką Jūs vadinate "pilna" narkoze, gaivinimu ir pan. Jums gal pritaikyta bendroji nejautros metodika, kuri taikoma nepavykus spinainei ar epidūrinei, taip pat išsivysčius kvėpavimo nepakankamumui. Tačiau čia reti atvejai. Tad, norėdama gauti tikslų atsakymą, patikslinkite antros klausimo dalies detales. Aš visdėlto manyčiau, kad vyko mano pirmoje dalyje apirašyti dalykai. Bet galiu klysti.
Sveiki. Pilna narkoze as vadinu kai ji suleidziama ir tu uzmiegi, nieko negirdi ir nieko nejauti. O nepilna narkoze buvo suleidziama i stubura kai nuo krutines nieko nejuntama, taciau viska jauciau ir emiau dusti. Tada man suleido kaip as vadinu ''pilna narkoze''. Kad gaivino ir mane ir mazyli sake gydytojai, taciau jie per daug nieko neaiskino. Po operacijos labai kosejau. O del kraujo spaudimo jus visiskai teisus, jis buvo labai labai zemas.