kaameeela parašė:
pas pažistama astrus 7 mėn. bet mergaitė
Nesakau kad garantuoju juk
tiesiog pastebejau ir pagal pilvo formas galima kazkiek sprest kas bus
kaameeela parašė:
pas pažistama astrus 7 mėn. bet mergaitė
Nesakau kad garantuoju juk
tiesiog pastebejau ir pagal pilvo formas galima kazkiek sprest kas bus
Vik Tori Ja parašė:
Nesakau kad garantuoju juktiesiog pastebejau ir pagal pilvo formas galima kazkiek sprest kas bus
![]()
pati sau atspėjai,čia tu kaip ekspertė
man kai atsiras ir įmėsiu,kad pasakitum kas bus
kaameeela parašė:
pati sau atspėjai,čia tu kaip ekspertėman kai atsiras ir įmėsiu,kad pasakitum kas bus
![]()
![]()
Tai kad as nujauciau jog pas mane berniukas.. giminej daugiausiai berniuku. Gydytoja irgi patvirtino bet negarantuota
pirmadieni ir vel echo darys ir ims maziuko vandenu tyrima tai jau 100% pasakys.. siaubeli kaip bijau
Vik Tori Ja parašė:
Tai kad as nujauciau jog pas mane berniukas.. giminej daugiausiai berniuku. Gydytoja irgi patvirtino bet negarantuotapirmadieni ir vel echo darys ir ims maziuko vandenu tyrima tai jau 100% pasakys.. siaubeli kaip bijau
o kaip ims pasakė
ogo nepavidžiuuuuuuuuuuu...... nu gal ir man berniūka nuspėsi,bučiau dekinga,o geriau du
kaameeela parašė:
o kaip ims pasakėogo nepavidžiuuuuuuuuuuu...... nu gal ir man berniūka nuspėsi,bučiau dekinga,o geriau du
![]()
Kai buvau pas genetike padare man kraujo tyrimus, siandien paskambinau del rezultatu pasake padidejusi kazkurio sindromo rizika.. todel reikia imt vaisiaus vandenis tyrimui..Adata duria i pilva
na manau jei jau butu dvynukai tavo pilvukas butu apvalutis tokiu metu
Vik Tori Ja parašė:
Kai buvau pas genetike padare man kraujo tyrimus, siandien paskambinau del rezultatu pasake padidejusi kazkurio sindromo rizika.. todel reikia imt vaisiaus vandenis tyrimui..Adata duria i pilvana manau jei jau butu dvynukai tavo pilvukas butu apvalutis tokiu metu
![]()
ogoooooooooooo,butinai pasipasakok kaip ten kas vyks,ir sekmės tau,laikysiu špigas
jei būtų 2 manau per pima echo 7 sav gyd. pasakytu
o pilvas mano storas,tik panašu į lašiakus o ne į neštumą
Vik Tori Ja parašė:
As tai dvynuku nenorejau.. nors tikimybe labai didele buvo bet kazkaip prisibijau dvieju iskart![]()
nu matai pas mane amžius,ir mastau vat iškart du,po 2 metu dar 1-2 ir užtieks,nes jei norėt 4 vaiku ir daryti pertraukas normalias tai 4 gimdičiau 45metu
kaameeela parašė:
ogoooooooooooo,butinai pasipasakok kaip ten kas vyks,ir sekmės tau,laikysiu špigasjei būtų 2 manau per pima echo 7 sav gyd. pasakytu
o pilvas mano storas,tik panašu į lašiakus o ne į neštumą
![]()
Pranesiu pirmadieni kaip sekesi
na jo.. man jau per 5 sav nestumo pasake kad vienas.. as isvis nesuprantu ka jos ten mato, puslyte ir puslyte
as vienu metu jauciausi kazkokia storule nes pilvas isaugo.. o dabar kuo toliau tuo ryskiau matosi kad nescia tai bent matosi kad nescia o ne storule
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai