Airida0111 parašė:
Žiūriu ir tu kaip ir as saldumynu maniake
begalo noriu as ju visur kur einu man net nervas ima vyras sako kaip laukinuke y parde ir iskart y saldumynu skyriu
Airida0111 parašė:
Žiūriu ir tu kaip ir as saldumynu maniake
begalo noriu as ju visur kur einu man net nervas ima vyras sako kaip laukinuke y parde ir iskart y saldumynu skyriu
Airida0111 parašė:
Nu mergyckos patarkit kuo man rytoj eit apsirengus i krepsinio rungtynes ,kad nesusalciau
o jau cia tau geriausia zinoti
mes tavo spintos nezinom
mama nori leliuoko parašė:
megstuka stora kad pilvelis nesusaltu![]()
uzsidek silta megstgini, siltas tympas, batus ilgaaulius rudeninius, nepamirsk skareles kokios ant kaklo
svrbu kad tau ir tavo
butu silta ir po to nesusirgtumete
nu pagaliau ir i mano kiema atejo svente..gavau laiskuti patvirtinima kad jau prie nestukiu priskirta jai kas is kart reguos i mane...sestadieni turesiu pirma vizita pas daktares gal pamatysiu savo zirniuka
ir ketvirtadieni i ligonine vaziuosiu padarys visus reikiamus tyrimus ir pilna aziura
indre323 parašė:
nu pagaliau ir i mano kiema atejo svente..gavau laiskuti patvirtinima kad jau prie nestukiu priskirta jai kas is kart reguos i mane...sestadieni turesiu pirma vizita pas daktares gal pamatysiu savo zirniukair ketvirtadieni i ligonine vaziuosiu padarys visus reikiamus tyrimus ir pilna aziura
![]()
nu va dabar jau tikra nestuke
prirasymas ivyko
mane tai prirase si pirmadieni
Labas mergaites
smagu kad musu vis daugeja
sveikos atvykusios naujos mamytes
na as irgi turiu beda su pilvuku.. dar nera nestumo labai didelis, taciau del tustinimosi atrodau kaip nescia 6 menesi
naudoju mikrolax klizmutes gine sake, kad galima, bet naudoju kas 3-4 para, per ta laika issipuciu kaip erke, paskui subliukstu.
siandiena prisipirkau slyvu.. meginsiu kompotus virti.. stengiuosi skyscio daug gerti . kol kas nieka nepadeda.
Prisipirkau nauju enstukes rubu tai kai pilvas issipucia dab ar pats tas jau su jais, i kitokius jau nebeilysciau.
neramu kad darbe prades pastebeti, nebezinau kaip beslepti ta ispusta pilvuka.
vargau su pirmu del sito , su antru irgi tas pats.
nezinau kaip nesimato tai mamytei kuri priaugo 7 kg
as priaugau tik 1 kg. bet paplatejau tai laaabai daug
justyteb parašė:
nu va dabar jau tikra nestuke![]()
jau tikrai jauciuosi ir net palengvejima..tiek ilgai laukiau taip noriu savo maziuko sirdeles plakima isgirsti
indre323 parašė:
jau tikrai jauciuosi ir net palengvejima..tiek ilgai laukiau taip noriu savo maziuko sirdeles plakima isgirsti![]()
plakima man atrodo neisgirsi,o pamatysi
12 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai