geris parašė:
Jei yra klaipedieciu norejau paklausti, kokiose parduotuvese daugiausia apsipirkinejate visus reikmenis sau ir mazyliui?![]()
Sveika, mes babycenter viska perkames , babycity rubeliu didesnis pasirinkimas
geris parašė:
Jei yra klaipedieciu norejau paklausti, kokiose parduotuvese daugiausia apsipirkinejate visus reikmenis sau ir mazyliui?![]()
Sveika, mes babycenter viska perkames , babycity rubeliu didesnis pasirinkimas
Gintare.choliniene parašė:
Sveika, mes babycenter viska perkames , babycity rubeliu didesnis pasirinkimas![]()
Aciu uz info
geris parašė:
Man tai kazaip isgi lovyte atrodo geriau.
Norejau paklausti, o kokius pampersiukus geriau pirkti?Gal pradziai daug neuzsipirkti. Kaip jus galvojat?
![]()
Rekomenduociau Huggies, mano suneliui nuo Pampers bere ir pazistamos irgi buvo nepatenkintos
Camelii parašė:
Rekomenduociau Huggies, mano suneliui nuo Pampers bere ir pazistamos irgi buvo nepatenkintos
Aciu uz rekomendacijas
nu jei tos maksimines huggies tai gal geriau nereikia
ten tikras popierius , aisku as gyvenu jav tai su pirmu visos jam tiko, tos huggies net organines buvo su alijosium tai tokios mielos.svelnios.. tieisa as beveik nenaudojau tu serveteliu slapiu. tik kur nors isejus, nes jos sukelia nemazai paraudimu ir berimu. namuose suvandenuku apiprausdavau. idomu kaip bus si karta
.
geris parašė:
Man tai kazaip isgi lovyte atrodo geriau.
Norejau paklausti, o kokius pampersiukus geriau pirkti?Gal pradziai daug neuzsipirkti. Kaip jus galvojat?
![]()
Mano sesuo kai gimde, jei rekomendavo Huggies naujagimians pampersiukus tureti, jos mazyliui puikiai tiko, zinoma pradziai nereikia daug uzsipirkti, nes ne kiekvienam gali jie tikti, berti ir pan. As tai zadu juos pirkti
neri.m parašė:
Mano sesuo kai gimde, jei rekomendavo Huggies naujagimians pampersiukus tureti, jos mazyliui puikiai tiko, zinoma pradziai nereikia daug uzsipirkti, nes ne kiekvienam gali jie tikti, berti ir pan. As tai zadu juos pirkti![]()
ir as Huggies naujagimiams pirksiu pirmoms savaitems,o veliau visgi pabadysiu su daugkartinem.
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai