Starkute parašė:
Fainuolis,o paskutinej fotkej toks kietas vyrukas![]()
![]()
reik tikėtis kad toks ir bus :)))
Starkute parašė:
Fainuolis,o paskutinej fotkej toks kietas vyrukas![]()
![]()
tickles parašė:
Nu ir klaidu darau rasydama, niekaip nepriprantu prie virtualios klaviaturos. Tikiuos suprantat ka rasau![]()
Galima ir sudocremo. As kai i darba eidavau tai is ryto akys uzrinusios.. patepdavau su jio ur praeidavo. Spuogus ir tepu. Gydo jis
kristuka parašė:
Galima ir sudocremo. As kai i darba eidavau tai is ryto akys uzrinusios.. patepdavau su jio ur praeidavo. Spuogus ir tepu. Gydo jis
As ji irgi pati naudoju. Neblogas daiktas, ypac jei perdeginsaulejmissiterlini gerai ir nesilupa oda.
tickles parašė:
Grazutis koks. O as vis bijau vaika trumpom rankovem laikyt. Turbut biki siltnamio efektu laikau, man baisu kad susals. Vis buna rankytes vesios ir puolu uzklot, tu…
Tickles ne tu viena,as irgi nelaikau trumpom rankovem,vis baisu kad susals
Aisku lietuvoj ir oras siltesnis,negu pas mus.Pas mus vejai belekokie,lietus,siandien ejau i parde tai vezimo nereikejo stumpt,vejas nese
Zodziu turiu smelinuku trumpom rankovem 15 ir nevieno dar neuzdejus,jauciu isaugs tuoj
Chocolatea parašė:
Bus bus
Sveikinam dvieju menesiuku proga
Starkute parašė:
Bus busSveikinam dvieju menesiuku proga
![]()
ačiukas
As dabar nesenaimtik pradejau sliauztinius vienus be bodziukomdet
nes kambari 24laipsniai, o man vis rodos kadmsalta vaikui .tai turiu tokiu graziu trumpom rankovem ir kojytem drabuziuku bet turbut neteks net apmaut net.
Siandien toks juokingas dalykas, apiprausiau maze, galvoju uzdesiu bliuskute ir kalgotkes...3 kart mkviau kalgotkes nebemoku uzmaut, nors kokio ten mokslo reik, nu niekaip neuzmoviau nesuprantumkodel. Susinervinau tai kelnes uzdejau
tickles parašė:
As dabar nesenaimtik pradejau sliauztinius vienus be bodziukomdetnes kambari 24laipsniai, o man vis rodos kadmsalta vaikui .tai turiu tokiu graziu trumpom ranko…
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai