Sveikos, mamytes! Maniske irgi panasiai, kaip visu - tiltelius daro ir spardosi, kai reikia is vonios lipti, i puoduka nedaro, bet as tik su pertraukomis ir pratinu, nes matau, kad dar nera supratimo, kas ir kam, turi manija kojinems, batams, buvo laikas, kai visi musu su vyru batai buvo issimatuoti, ir kraunami i lovas, virtuvej po stalu, visur, dabar jau lyg 'apsispakajino', telefonas, kompiuteris - kad galetu turbut puse dienos 'prazaistu', o likusia dienos dali ant medinio arkliuko prasisuptu
dabar jau pliusinius minkstus zaislus pamego, migdydamasi ka nors nusitverusi butinai turi, varom ir i parde su lele rankoje ar kiskiu
labai megsta suptis supynese ir lakstyti klykdama kaip zuvedra ratais parke po zole. Dar su vandeniu yra neiskiriama, visada atvaro i dusa kai maudausi ir metsa man savo zaislus i vonia, kisa rankas po vandens srove, o jei prileidziu i vonele leliukine vandens, tai ten gali irgi kelias valandas turkstis ir pilstineti ta vandeni, megsta 'zvejoti' su magnetu medines puzles figureles, o paskui labai nervuojasi, kai neitaiko figuru atgal
Na o siaip pagal ja tvarka yra , kai viskas ant zemes - rubai, zaislai, maistas, knygos....nespeju rinkti...
is puodelio tai ji nuo 10 menesiu geria, nei soskiu, nei buteliuku niekada nepripazino, su saukstu irgi turbut pavalgytu, jei reiktu, nors as ne visada jai leidziu, kai skubu arba kai super skaniai esu pagaminusi ir nenoriu, kad istaskytu
labiausiai megsta grikiu kose, miezine kose, ryzius, pagardintus darzovemis, suriu, jogurtus, makaronus, valgo ir zuvies kai gaminu, ir kotletu, kiausinius, blynus, lesius, pomidorus labai su agurkais megsta, razinas dievina, vaisiu vasara valge beveik visokiu, o dabar kazkas pasidare, banana tik su jogurtu valgo, o siaip tik mango ir ananasa, kitu vaisiu ir uogu ne is tolo, geria tik 'cysta' vandeni, jokiu arbatu, keleta kartu bandziau, atrodo nei spalvos neturi ta pankoliu ar ramuneliu arbata silpna, nieko, bet iskart nosi tik suraukia ir varo kuo tolyn
O su kalbejimu mums sunkiau, kadangi musu seima misri ir ji girdi kasdien 3 kalbas, bet kadangi su manimi daugiausiai laiko praleidzia tai ir suniukas au au lietuviskai sako, ir katyte niau niau, tapu tapu einam ir ate ate darom ir buckius siunciam.
Dienos miego tai visada uzmiegam toje leliukineje automobilineje keduteje kuri supuojasi ziuredamos pinoki, ar bembi ar da rkoki multika, o vakarais visiap buna - dazniausiai ir vel su multiku, kartais su lietuviskom lopsinem, kartais mano ar tecio glebyje uzmiega, bet va dabar nusiziurejo, kad kai broliukas labai verkia, mama ar tetis ant gimnastikos kamuolio su juo sokineja, tai ir jai prisireike, tai praeita vakara tik tokiu budu ir ji uzmigo, teko pasiimti ant keliu is sokineti kartu su ja....
gal zinote, kur galeciau internetu isigyti lietuvisku dvd vaikams? kiek bandziau ieskoti, randu tik keleta filmuku, kurie mane ne itin domina, o tu kuriu noriu, nezinau kur ieskoti...