Emilija76 parašė:
taip byres, ir nesvarbu tie vitaminai geriau nestumo metu ir po jo ir kalci, kosmaras kazkoks buvo
o taprasme turėjai omenyje,kad pats dantis gali iškrist ar trupėti kraštai?
Emilija76 parašė:
taip byres, ir nesvarbu tie vitaminai geriau nestumo metu ir po jo ir kalci, kosmaras kazkoks buvo
o taprasme turėjai omenyje,kad pats dantis gali iškrist ar trupėti kraštai?
Man irgi teko girdėti, kad vitaminų perteklius gali vaikui alergiją iššaukti. Aš gėriau pradžioje folio rūgštį, vėliau pusę dėžutės Elevit, bet nuo jų žiauriai bėrė, tai nieko negėriau, o pabaigoje sugėriau žuvų taukų. Dar teko atskirai geležies pagerti. Per nėštumą kefyrą, jogurtą nuolat kirtau, tai gal nepabyrės dantukai
burbuolė parašė:
Man irgi teko girdėti, kad vitaminų perteklius gali vaikui alergiją iššaukti. Aš gėriau pradžioje folio rūgštį, vėliau pusę dėžutės Elevit, bet nuo jų žiauriai bėrė…
As irgi kokius 5men. geriau tik foline rugsti, nes visi tyrimai buvo labai geri. O vitaminu tai 1.5 dezutes, dabar pasidejusi, kad po gimdymo tureciau. Sako, kad toms kurios pacios maitina, reikia daug vitaminu ir mineralu, nes vaikelis su pieneliu labai daug istraukia. Bet visada reikia tiketis geriausio
Austėja25 parašė:
o taprasme turėjai omenyje,kad pats dantis gali iškrist ar trupėti kraštai?![]()
man tiesiog jie trupet buvo pradeje, nutrupa ir pradeda gesti toj vietoj. tai ir kalci geriau ir teko visa burna tvarkytis irnet statytis dantukus. Gerai kad puske odontologe tai netiek daug kainavo tik keliones ir statymas o visas gydimas nemokamai. Linkiu aisku, kad taip nenutiktu, bet daugeliui nestukiu taip buna, aisku pas mane vaikai pametinukai, bet yra ir viena pasigimdziusios dejuoja del tokiu nemaloniu dalyku.
zyle77 parašė:
Labas rytas![]()
Mano draugem tai truputi plombos krist pradejusios buvo, skyluciu daug turejo.
…
oj toli aš iš visai kito galo
iš Šiaulių
Emilija76 parašė:
man tiesiog jie trupet buvo pradeje, nutrupa ir pradeda gesti toj vietoj. tai ir kalci geriau ir teko visa burna tvarkytis irnet statytis dantukus. Gerai kad puske odontologe tai netiek daug kainavo tik keliones ir statymas o visas gydimas nemokamai. Linkiu aisku, kad taip nenutiktu, bet daugeliui nestukiu taip buna, aisku pas mane vaikai pametinukai, bet yra ir viena pasigimdziusios dejuoja del tokiu nemaloniu dalyku.</blockquojei tikiuosi taip nenutiks
![]()
saule830323 parašė:
keratyninis tiesinimas ir dar tiesint reik,skamba ne kaip![]()
Man ir skambejo ne kaip.. Bet kaip keratynini pasidariau nesigailiu, ir mano pažįstamos nesigaili
gali netiesint, cia jau kiekvieno pasirinkimas, jis labiau veikia, kaip gydimas, o ne ištiesinimas
tada plaukas nebijo tiesintuvo karščio, o karstis suaktyvina keratino daleles
ir kaip plauni galva, nebūna plaukas kaip šienas
o pries tiesinina taip būdavo, kol.nepasidariau sio. Aišku yra kitokiu tiesinimo budu, bet tada tikrai istiesina plauka, bet po tam tikro tarpo plaukas palieka kaip šienas va tada baisu.
bliuch parašė:
Man ir skambejo ne kaip.. Bet kaip keratynini pasidariau nesigailiu, ir mano pažįstamos nesigailigali netiesint, cia jau kiekvieno pasirinkimas, jis labiau ve…
aš irgi buvau juo susidomėjusi, na plaukai mano iš prigimties lygūs,bet norėjau pastiprinti...teko susilaikyti internete paskaičius atsiliepimus,kad ištikrųjų toks tiesinimas kenkia plaukams. Parašyta jog keratinas gerai,bet kad jį įvesti į plauką naudojama chemija su kuria atveriami plaukų žvyneliai... kol plaukai tiesinami gal ir atrodo gerai,bet įdomu koks plaukas bus po visko
bliuch parašė:
Man ir skambejo ne kaip.. Bet kaip keratynini pasidariau nesigailiu, ir mano pažįstamos nesigailigali netiesint, cia jau kiekvieno pasirinkimas, jis labiau ve…
bet sakoma,kad prie jo priprantama,taip pat kaip viena karta pabandes negali sustoti:))),plaukam karstis yra karstis,juo nereikt per daug piktnaudziauti,tad tiesintuva i sali,juolab db ir taip nemazai saules jie gauna,o ziema salcio,kencia jie,geriau aliejuka panaudot,suglotninti juos ,aisku prie saknu netept,kad nepradetu rebaluotis ir i trasa:)aisku cia kiek zmoniu tiek nuomoniu,asmeniskai esu nemazai nusiskundymu girdejusi apie tuos keratyninius tiesinimus,bet jau kaip sakiau ,kad negali visiem viskas tikti ir patikti
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai