inesytte parašė:
priaugus as svorio kapi ir daug 18 net, mergaite dabar sveria 2638 kapi viskas ir normalu nu mazu bus kaip numatyta gimdyti![]()
perdaug nepergyvenk,ir isivaizduok ,kad cia tau dave bonusales(dvi savaiteles) uz gera nesiojima
inesytte parašė:
priaugus as svorio kapi ir daug 18 net, mergaite dabar sveria 2638 kapi viskas ir normalu nu mazu bus kaip numatyta gimdyti![]()
perdaug nepergyvenk,ir isivaizduok ,kad cia tau dave bonusales(dvi savaiteles) uz gera nesiojima
Mamytukas39 parašė:
laba diena merginos, turim mes ir savo jau džiaugsmelį![]()
ir pagaliau esam namuose
gimėm liepos 9d 16:24
3.918 ir 55cm
![]()
Didziausi sveikinimai! ;)
IgneV parašė:
Didziausi sveikinimai! ;)
:4u:…
ačiū
Mamytukas39 parašė:
ir pagaliau esam namuose
3.918 ir 55cm
![]()
Sveikinimai didziausi
Mamytukas39 parašė:
ir pagaliau esam namuose
3.918 ir 55cm
![]()
valiooooo
sveikinu
Mamytukas39 parašė:
ir pagaliau esam namuose
3.918 ir 55cm
![]()
didziausi sveikinimai
Mamytukas39 parašė:
ir pagaliau esam namuose
3.918 ir 55cm
![]()
kaip praejo gimdymas? viskas gerai praejo?
inesytte parašė:
man pradejo nesveikai viena koje traukti ir kekviena ryta apie 5 ryto, bet jau taip nesveikai sutrauke, kad verkiu atsisedus gerai, kad vyra gera turiu tai prikeli…
man buvo tas pats labai ilgai, iki kokios 36 savaites, nors ir geriau magni.veliau gine liepe magnio nebegert, tai maniau tikrai is to skausmo paryciais numirsiu...bet po keleto dienu praejo, db lyg ir netraukia...ilgai jau tau?gal nepatogioj padety guli?as kai man pradedavo traukt kadangi su pilvu nepasoksi is lovos kad atsistotum ant pedos tai tiesiog koja sulenkdavau ir peda atsiremdavau i lova stipriai
Nikkki parašė:
man buvo tas pats labai ilgai, iki kokios 36 savaites, nors ir geriau magni.veliau gine liepe magnio nebegert, tai maniau tikrai is to skausmo paryciais numirsiu...…
buvo pradeje traukti pradzioj nestumo,pradejau magny gerti nustojo, o nuo 36 savaites vel pradejo. as ir ta paty darau sulenkiu ir atsiremiu, jai nepraeina tai vyras spirutu istrina.
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai